Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

Hát én semmi javulást nem tapasztalok, ugyanaz a gyömöszölős szar. A legtöbb esetben a labdát nincs idő átvenni nemhogy megcsinálni egy kényszerítőt vagy egy cselt. Az, hogy az ellefél nyom egy x-et és nála van a labda még a leglehetetlenebb körülmények közt is az irreálisnál is irreálisabb.

A cserepad kibővítése annyira jól sikerült, hogy 6 játékost amelyik nem felel meg a kihívás feltételeinek be lehet tenni a csapatba. Próbáljátok ki, én a francia válogatottba tettem be Messit Haalandot meg hasonlókat. Majd teszek fel videót róla holnap amikor nem játszom.

Ezt a bugot leszámítva annyi értelme van az egésznek, hogy a vérpistikék mégtöbb coin szórjanak el, hogy a japán meg mexi kihíváson is featured playerek üljenek a cserepadon. Az nem érdekes, hogy 5 csere van max 7 játékos is bőven elég, hogy a legjobb formában lévő 5 cserét kiválaszd a padra...

A játék technikai minősége jellemző a gyártó körülbelüli hozzáállására:

Már nemigen vesznek játékost mit csináljunk?
    Növeljük meg a cserepadot. Takashi, adj hozzá gyorsan pár üres slotot. Kenji, mi a helyzet a teszteléssel? Van crash a kibôvített cserepaddal? Nincs. Akkó jóvanaz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés