Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaJaZo
aktív tag
Én még csak most kezdtem a div-et, miután világossá vált, hogy My League-ben nem engedi az algoritmus, hogy minden meccset megnyerjek Superstar fokozaton, pedig sokszor nekifutottam újra és újra... Legalább tanultam játszani.
Div 9-ben minden meccset megnyertem, aztán div 8-ban is zsinór négy győzelem után tegnap bedobott egy olyan ellenfelet, amelyről azt gondoltam majd csak div 8-ban találkozok... Liverpool volt, az edző természetesen Klopp. Összesen két játékos volt a csapatban 105 alatt, a többi 107-től 110-ig... 3300 körül volt a csapat. Nekem meg egy játékosom 100-as, ami logikus, mert egy fillért nem költöttem a játékra. A csapatom meg éppenhogy 3000 felett...
Biztos voltam benne, hogy nagy verést kapok, ehhez képest nyertem 1-0-ra... Nem tűnt úgy, hogy bármelyikünket tolná a gép,az első félidőben az ellenfél volt fölényben, a másodikban én. Egy meccsből persze nem lehet messzemenő következtetést levonni, de jól esett...
Alsóbb szinten mit keres egy ilyen csapat?
Mi az a LBC taktika? Nem mintha túlzottan érdekelne, megvan a magamé: 5 védő vonalban, előtte 4 középpályás szintén vonalban, elől egyetlen nagyon gyors támadó. Nem könnyű ezen átjutni. A két szél lezárva, középen meg a labdát birtoklót két-három ember támadja azonnal...
Legjobb támadás a védekezés... Nem véletlen, hogy a valóságban is, az ötvenes évek 5 támadójából mára 1-2 maradt elől... Nyilván azért, mert így hatékonyabb. Nálam is ez vált be, pedig próbáltam mindenfélét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest