Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Attól függ kivel játszol, ha akivel annak játszol ki kell kapnia akkor órási hátszeled van. De a fordítottja is előfordul.
Azt vettem észre, hogy valamivel kisebb mértékben befolyásolja a játékot, mint a 23, vagy csak a változtatások miatt könnyebben alkalmazkodok hozzá, de nincsenek már ilyen 10-15 meccses nyeretlenségi szériáim, a challengek jóval kevesebb meccsből teljesíthetőek, a ligában is feljebb jutottam kevesebb meccsből. Aztán lehet később majd fordul a kocka...
A taktikát tekintve szerintem csak QC-t érdemes erőltetni, próbáld ki Zeitzlerrel, szerintem egész jó kis passzos focit lehet vele játszani most.
4-3-3 variációi ellen a korábban itt felvázolt diagonális 4-4-2 nekem mindig működik, ha az ellenfél 4-4-2-t játszik akkor meg 5-4-1-et (2 AMF-1CF elől) szoktam tolni, a formációval taktikával így szinte sosincs gondom, nagyon ritka az, hogy nem működik, nincs több helyzetem vagy nem tudok dominálni. Az más kérdés, hogy ez nem garancia a sikerre, van hogy hiába jó a taktikám balfasz módon játszok, vagy egyszerűen jobb az ellenfél, na meg a játék is beleszól az eredménybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mesterséges intelligencia topik
- Energiaital topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB Szinte új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS CERBERUS GTX 1050 Ti OC 4GB
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest