Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Az elmúlt hetekben többször telepítettem XP-t eeePC-re (901-es, 2 GB RAM) különböző módszerekkel és én is érdekes dolgokat tapasztaltam:
Első lépés volt az USB-s telepítés. A Win To Flash progival csináltam boot USB-t (nagyon egyszerű: megadod az Pendrive meghajtót, meg az XP install CD-t, és mindent elintéz, nem érdemes magyar nyelvre váltani, mert az szörnyű!)
Tudni kell, hogy az USB-s telepítés két lépcsőből áll: 1: szöveges üzemmód, 2: grafikus. A két üzemmód között választani kell induláskor, mert alapértelmezésben a grafikust ajánlja fel. Tehát amikor előszőr boot-olsz, akkor KI KELL VÁLASZTANI A "TEXT" telepítést, (vagy valahogy így hívja) majd az első újraindulás után a grafikusat (talán GUI?)
Az tapasztaltam, hogy ha normál (gyári) XP SP3 PRO-t telepítettem USB-ről, az gond nélkül felment, és minden működött is.
A következő lépés pár módosított XP install volt. (XP lite, stb). Ezek közül a telepítők közül egyik sem indult el az USB kulcsról! Ugyanakkor, ha kiírtam lemezre, és USB-s CD-ről boot-oltam, mindegyik feltelepült, "gond nélkül".
Megjegyzem, hogy bár a telepítés "gond nélkül" lezajlott és igen gyors XP-ket kaptam (35-40 mp boot idő), mindegyikben volt olyan hiba, hogy szinte használhatatlanná tette a gépet, pl. flash, google chrome, Office (!!!) nem teleült föl, mert hibaüzenettel leállt, vagy nem lehetett beüzemelni a bluetooth-t. Így részemről letettem az XP "lite"-okról, mert bár gyorsak, de sok velük a probléma.
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest