- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Az elmúlt hetekben többször telepítettem XP-t eeePC-re (901-es, 2 GB RAM) különböző módszerekkel és én is érdekes dolgokat tapasztaltam:
Első lépés volt az USB-s telepítés. A Win To Flash progival csináltam boot USB-t (nagyon egyszerű: megadod az Pendrive meghajtót, meg az XP install CD-t, és mindent elintéz, nem érdemes magyar nyelvre váltani, mert az szörnyű!)
Tudni kell, hogy az USB-s telepítés két lépcsőből áll: 1: szöveges üzemmód, 2: grafikus. A két üzemmód között választani kell induláskor, mert alapértelmezésben a grafikust ajánlja fel. Tehát amikor előszőr boot-olsz, akkor KI KELL VÁLASZTANI A "TEXT" telepítést, (vagy valahogy így hívja) majd az első újraindulás után a grafikusat (talán GUI?)
Az tapasztaltam, hogy ha normál (gyári) XP SP3 PRO-t telepítettem USB-ről, az gond nélkül felment, és minden működött is.
A következő lépés pár módosított XP install volt. (XP lite, stb). Ezek közül a telepítők közül egyik sem indult el az USB kulcsról! Ugyanakkor, ha kiírtam lemezre, és USB-s CD-ről boot-oltam, mindegyik feltelepült, "gond nélkül".
Megjegyzem, hogy bár a telepítés "gond nélkül" lezajlott és igen gyors XP-ket kaptam (35-40 mp boot idő), mindegyikben volt olyan hiba, hogy szinte használhatatlanná tette a gépet, pl. flash, google chrome, Office (!!!) nem teleült föl, mert hibaüzenettel leállt, vagy nem lehetett beüzemelni a bluetooth-t. Így részemről letettem az XP "lite"-okról, mert bár gyorsak, de sok velük a probléma.
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest