- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
montero7
üzenetére
Rossz" helyen kérdezősködsz, EEE topikban mindenki elfogult
, persze nem alaptalanul. 
Ahogy nézem az 1005HA (HA jelzés mindkettő 1005 típus után ott van, ezek után írnak M-et, vagy H-t, utóbbi jobban felszerelt /N280-as proc, BT, tatyó, 1,3mp webcam, nagyobb akksi, illetve fényes kijelzős/ Mindezekért ~ 6k-val kér többet az Asus, ami szerintem ekkora tételnél elenyésző. Én a H-t vettem.
Netbook kapcsán nyilván fontos a külső, saját magam hazudtolnám meg, ha azt írnám, h nem. Az előző 900-asom viszonylag szögletes volt, ez kerekített, de nagyon ütős szerintem!
..mellesleg, mint írtam már párszor, nekem tökéletesen bevált az Asus eee, így automatikusan csak ez jöhetett számításba.
(elfogultság 2
)A fényes felület valóban nem éppen előnyös, ezt az egy kompromisszumot én megkötöttem vele.

..én is fekát válaszottam, már a fentebb is írt, kijelző keret miatt. Akartam is írni, h menj el valahova és tapizd meg/nézd meg őket. De ha már megtetted, vond le a következtetéseid.
A fényes kijelző meg szerintem beltérben rohadt jó. Egyszerűen még a színek is szebbek.

Részemről 1005HA-H ajánlva.
Üdv.M
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, persze nem alaptalanul. 
(elfogultság 2