- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Maximum SD kártyával bővítheted, és minél gyorsabbat tegyél bele. Én bdőltem, hogy mindenki azt mondja az SD kárya sebessége nem számít, csak az ára, mert nüansznyi külömbségek vannak..
Hát bizony számít a sebesség. Vettem egy 8GB-os Class 4es Kingstont, és picsafüst.
OpenOffice portable-t tettem rá, kb 4perc mire átkonvertál egy XLS-t amikor kinyitja.
TDK pendrivval ez kb fél perc, illetve a fényképezőgépemben használt 4GB o Sandisk Ultra II szintén elfogadhatóan gyors.A gyári SSD-t ne is próbáld cserélni, alaplapra van forasztva. A neten keringenek mindenféle moddingok, ahol SDolvasót forrasztanak bele, de én nem akanám elbukni a 2év garit-
Runner!
Mekkora lenne az az Extreme 3 és mennyiért vihetném?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hővezető paszták
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo X13 Yoga Gen3 2:1 érintőkijelző 360 fok 1920x1200 // i5 1245u // 16GB // 256GB
- HP OMEN 17.3" FHD IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest