- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Maximum SD kártyával bővítheted, és minél gyorsabbat tegyél bele. Én bdőltem, hogy mindenki azt mondja az SD kárya sebessége nem számít, csak az ára, mert nüansznyi külömbségek vannak..
Hát bizony számít a sebesség. Vettem egy 8GB-os Class 4es Kingstont, és picsafüst.
OpenOffice portable-t tettem rá, kb 4perc mire átkonvertál egy XLS-t amikor kinyitja.
TDK pendrivval ez kb fél perc, illetve a fényképezőgépemben használt 4GB o Sandisk Ultra II szintén elfogadhatóan gyors.A gyári SSD-t ne is próbáld cserélni, alaplapra van forasztva. A neten keringenek mindenféle moddingok, ahol SDolvasót forrasztanak bele, de én nem akanám elbukni a 2év garit-
Runner!
Mekkora lenne az az Extreme 3 és mennyiért vihetném?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- OpenMediaVault
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - I7-8G I 24GB I 1TBSSD I 14" WQHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest