Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Hali,
Valaki aki ért ezekhez a linux distribúciókhoz, olvastam olyat hogy pendrivról indithatók is vannak, igaz ez ? És ha igen akkor az is megoldható, hogy a gépből kivegyem a vinyót és csak a pendrivos OSt használjam ? Mert akkor az aku élettartama kicsit megnőne nem ? Úgy működne mint egy SSD csak lassabb lenne és kevesebb helyjel, nem ?
Aki ért hozzá kicsit az irjon.... köszi -
norbiv8
tag
Az akku biztosan nem jó, mert a fullra merült 4400mAh akkut a maximálisan 2500mA-t adó töltő nem fogja 1 óra alatt feltölteni az biztos. Neked mennyi idő alatt tölti fel?
Eeeubutuból a standard verziót tettem volna fel, pont azért, hogy ne kelljen konfigolni, mert nem vagyok nagy linux guru
Ezt a Puppy-t még nem próbáltam, holnap kipróbálom. Az asus oldaláról letölthető linux verzió használható? -
MC Pite
veterán
Pont ezekért jó a Puppy.
Sokkal kisebb, akár 128as pendrivról is megy, de húgom asztalijára is úgy raktam hogy a képfájlt felmásolja vinyóra (nála ez 80 mega) meg a beállításokat is, a pendrive/memkártya csak boothoz kell, semmi máshoz már.
Érdekes hogy több inden működik benne alapból mint egy dvd-s ubuntuban
-
vtechun
veterán
-
-
Amint láthatod a statomból, hogy inkább olvasok mint írok. A képért köszi, átnéztem rajtuk, de nem olvastam el a tartalmát. Akkor éppen az érdekelt, hogy a kérdésemre van-e válasz nem az hogy mit írtál előtte. Utána sztem többször is írtam az írásodra és reagáltam is a telepítésekre.
Amúgy csak ehhez. Az asus oldalán lévő xandros nem az a xandros ami a gyári rendszereken van, hanem egy fejlesztői változat. Lást SDK. Se driver se működő lan driver semmi, ezért tettem inkább fel az eeeubuntu 1.0 át az még nem annyira csilivili és jól is fut.
-
Szia!
xandrost sikerült feltennem unetbootinnal. Elindította simán csak a pendriveról, akkor egy iso file-t keresett, az isot, amiről a bootolható pent csináltam felmásoltam egy sdhc kártyára, betettem azt is a gépbe, újraindítottam, kiválasztottam a pent, majd a default setupot és utána már csak a telepítőt kell végignyálazni
Egy dolog ami fontos, hogy amikor a telepítési módot kiválasztod, akkor a costum kell, mert enélkül a penre akarja telepíteni.Üdv!
-
kispalsz
tag
Szia!
Nálam is van egy ilyen gép. EEEPC 2 GB surf. A fő gondom vele, hogy (gyári xp home van rajta nem akarom cserélni)az akku ideje nagyon kevés.
Amit eddig neten összeszedtem, hogy a proci folyamatosan megy, nem vált át s3 állásba. (ezt valahogy lehet nézni a teljesítménymonitorban).
Emiatt a proci folyamatosan pörög még idle állapotban is, és melegszik valamint eszi az akksit.
Ezen az oldalon találtam erről infókat:http://wiki.eeeuser.com/windows:c3sleep
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\usb]
"EnIdleEndPointSupportEx"=dword:00000001
"EnableIdleTimer"=dword:00000001
csak sajna nálam valamiért nem működik.
Nálad is van ilyen probléma? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest