Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Én csak azt vettem észre így jó 1-2 hónap után hogy gyári akksija akkor is merül ha nem használom. Pl nem használom 4 napig akkor a fullra töltött akksi ilyen 20%-ra merül.
Elöször azt hittem csak rosszul emlékeztem arra hogy feltöltöttem, de most tutira tudom hogy csak hálozatról ment és fullra volt töltve. Vhol mintha olvastam hogy másnak is volt ilyen gondja és asszem ott gariba cserélték az akksit.
Másnak is van/volt ilyen gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest