Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosXx
aktív tag
végignéztem pár részt az rtlklub oldalán, és azt kell hogy mondjam hogy ez tipikus bunkó újgazdag retekklubbos juppiműsor.
A dolog a zsűrinél kezdődik, max a Lázár Vilmos az, akire azt mondanám, hogy vlamit is számít. Az összes többi tag lehet hogy jól él a nagy magyar átlaghoz képest, de messze nem rendelkeznek akkora vagyonnal, üzleti hírnévvel stb. hogy egy ilyen műsorba bekerüljenek. Étteremtulajdonos, divatttervező, internetes senkik, biztosítási ügynök, az üzleti élet alja. Ellenben nagyon el vannak szállva maguktól, főleg az erdélyi, dehát végülis azért van ott, hogy csinálja a sót. bár akkor nem tudom miért nem a győzőt hívták, pár felesleges millió lapul ott is és már be is van járatva
A kockázati tőkebefetetés meg nem véletlenük egy külön szakma, az igazi akkor lett volna, ha igazi befektetőcégek képviselői lettek volna a zsűriben, igaz nem olyan látványos, de legalább nem ennyire szakmailatlan.
Jelöltek: nem tudom mi alapján válogattak, de nem látszik benne semmi elv.
Nagy növekedési lehetőségek előtt álló cégek, ötletek lett volna nálam a minimumszűrő, egy kockázati tőkebefektetőnek nem ráció egy a birkáshoz hasonló lifestyle cég ami 10év alatt visszahozza az árát. Vannak persze akik ezzel foglalkoznak, de ezek általában aktívan részt is vesznek az üzletvitelben.
Háttér: tipikus retekklubos: ócska. műsorvezető, díszlet, studió, háttérzene, műsormenet mind felejthető.
A műsorötlet jó egyébként, csak ki kéne nőni a megasztár színvonalat. -
Padawan33
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Azért az a két srác volt a legkirályabb eddig akik valami 1,5 milliárdot kértek
valami repülős projectre.LOL![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
válasz
Padawan33
üzenetére
én max 2 részt láttam eddig. a repülős bácsinál nem az volt h olyan céget alapítanak, amelybe a bácsi beviszi a szellemi tőkéjét (tervek, engedélyek, tudás) de a műhely a saját tulajdona marad, és a biznisz részhez kap zsetont meg a fejlesztésekhez?
amugy vannak elég lol arcok
kutyamosó v wtf, meg a 2 csávó az információs portállal
-
lenox
veterán
Nekem meg az nem tetszik a musorban, hogy az egesz egy nagy kamu. A 'zsuri' ketharmadanak nincs befektetni valo penze. Az eleg gagyi szerintem, hogy igy mondogatjak, hogy en beszalok 1millioval, en is, en is. Egyszeruen nincs annyi penzuk, hogy musoronkent 100 milliot be tudjanak fektetni, igy meg semmi komoly vallalkozast nem lehet inditani, akinek csak 5 milka kell, az kolcsont is tud szerezni, ha annyira nagyon akar.
-
Padawan33
tag
Vazz...elaludtam mire kezdődött volna.
Volt benne valami extra?
[Szerkesztve] -
Padawan33
tag
Már alig várom a keddet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
piqla
őstag
válasz
Padawan33
üzenetére
Azert ez nem olyan kis le...
En csak azt nem hallottam abban, hogy egy-egy gepen mennyit lehet keresni.
De azert szerintem nem kotottek annyira rossz uzletet, bar remelem a bacsi talalt valami normalis uzletkotot maga helyett, aki nem huzza le.
Egyebkent a superman-zsolt is hasonlo dolgok miatt nem szallt be, ''nem akart a haza folott tulajdonos lenni'' vagy valami effelet mondott. -
Padawan33
tag
Tényleg,a röpzis bácsi.Szegényt hogy behúzták.Bedobja a műhelyét+saját találmányt,feltesz mindent (mert mondta hogy ott lakik a műhelyben az egész család)
ezek meg villantanak egy kis lét,aztán gyere dobd be a műhelyed,a szerszámokat,megvesszük a cégedet bagóért aztán még örülj is neki.
-
piqla
őstag
Elvileg majd lesz ilyen is...
A vizaramos motorral semmi nem lett, nem szuletett szerzodes.
A birkas bisznisz szerintem nem fuccsolt be, azert enni kell...
En baromira drukkolok a repulos bacsinak, nagyon naiv es aranyos volt
Illetve a Zsebmenetrendet kitalalo srac is baromi szimpatikus volt. A vegen tok meghato volt, amikor leritt rola, hogy nem akata elhinni, hogy ez neki osszejott
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Nem volt buta szerintem sem, simán modhatta volna, hogy kevesebb részesedést szeretne átadni, többet kérne magának. A 6-bol még úgyis benntmaradt volna legalább 3, összedobták volna neki ők is a lóvét.
A másik a repülőgépes muksó volt, aki még tetszett, de azért az is túlzás, hogy ő beviszi apportként a komplett 40 millás műhelyét, szerszámokkal együtt, és mégis valami irtó nagy részesedést kértek volna tőle talán 10 vagy 20 millió ellenében.
Mi lett egyébként a támogatott ötletekkel? Most azok következnek, amik megvalósultak? -
decebal
csendes tag
Ez tényleg igaz? Úgy értem, hogy bemegy a muksó és meggyőzi a zsűrít, azt mondja: kell 2000000 Ft, és holnap utalják? (Elég hihetetlen, azért én gondolkoznék rajta, meg piackutatás, meg ilyenek)
-
piqla
őstag
Igen, az neha engem is zavart, hogy kiszallt a hatbol ot, egy meg erdeklodott, kihuzta a szereplobol a megfelelo informaciokat, beleszallt es hirtelen mar a maradekot is erdekelni kezdte...
Nezzetek meg pl. a birkanyirast. Csaj mondta mennyi haszon lenne a dolgon, EGYBOL ravagta mindegyik, hogy benne van, pedig akkor meg el sem mondta, hogy mi lenne a dolog lenyege... Hat igen, luxusvallalkozok
-
-
Padawan33
tag
Gejj ez a műsor.A mozgássérült (bocs de nem tudom a nevét) szinte meg se szólal
a csaj se.Meg csak abba nyúlnak bele,amibe a többiek is.
-
piqla
őstag
Odarakjak, mond 2 trivialis mondatot ( ''Ugye sokat fog most akkor dolgozni a birkakkal?'' ; ''Nem fogadtak el. Nagyon szomoru?'' ) es decc ol. Es amilyen ruha az utolso reszben volt rajta, hat reszegen jobban tervezek, pedig en aztan nem vagyok egy gucci.
Amugy nekem tetszett a musor, bar neha a zsuri kicsit kisebb arccal is lehetett volna. Akit vegig korrektnek tartottam, az a Lazar volt. Illetve Mr. LeRoy, o nem zavart sok vizet
-
Kobe
veterán
nem tom, az engem is idegesít hogy nem képesek előadni magukat
mondjuk nálunk suliban kb hetente kellett prezentálnom uccsó szemeszterbe, de mégsem éreztem volna hogy azt amit tudok bénán adtam volna elő, nem harapnak, nem esznek meg, akkor meg mitől féljen az ember
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Számomra megdöbbentő, az emberek mennyire nem tudnak prezentálni.. legalábbis azoknak a többsége, akiket mutatnak ebben a műsorban... A legjobban a két fiatal turisztikai ufógépes csávó tetszett, annyit szakadtam

-
Loretto
veterán
Szörnyű volt az emberke, harmadik határozott felszólításra sem volt képes kinyögni 2 számot.
Nem is csodálom, hogy elküldték. -
Kobe
veterán
-
-
Kobe
veterán
amelyikben látták a megvalósíthatóság szikráját, arra odaadták a pénzt, és kisebb részesedést kértek, mert ők sem voltak benne biztosak hogy bejön, de amelyik ötlet tényleg jó és egyedi volt, azt egyből kivásárolták...
mondjuk én a 2 egyetemistán voltam kiakadva, akik valami turisztikai infopontot akartak eladni, le is lettek baszva hogy már repterenként nevezetességeként 2-3 különböző fajta ilyen van, minek negyedik ugyanolyan
a borfal viszont tetszett -
czappa
aktív tag
Kérdeztem h mi volt a kiskerarak.hu-val, többen válaszoltak. Köszönöm!
megj.: ahogy más is írta, már a reklám megérte nekik
megj2.:én is szoktam használni az oldalt, szerintem egész jó -
törölt tag
Ha jól értettem a műsor elején, az egyik tag 18 évesen otthol internetes céget vezetett. Kb most 35 körül lehet, nálam egy tizessel öregebb. Én mikor 18 éves voltam, nemhogy itthol, de még az iskolában is csak 1-2 gépen volt modemes internet. Akkor az ő idejébe mi lehetett?? És tessék, most ő a császár, mert kurva okos. Ha sok embernek adatott volna meg akkoriban ez a fajta internetes hozzáférés, akkor most ő egy senki lenne. Ezek verik magukat, mert apuci meglopta magát az átkosba, a pici fia mindent megkapott, amiről az átlag csak álmodott, és most ő a nagy üzletember.
RÖHEJ!! -
törölt tag
Ott a pont, szerintem nem is kellett neki pénz, csak reklámot akart, és ennél olcsóbban nem juthatott volna reklámfelülethez.

Nagykerárakra ugyanezt megcsinálni elég hülyeségnek hangzik, mert egy boltnak meg kell állapodnia egy nagykerrel, jól tudom?Sőt valahol minimális vásárlási korlát is van. Tehát egy kisker nem fog egy 500ftal olcsóbb alaplapért nagykert váltani. szvsz.
-
Kobe
veterán
őszintén szólva engem irritált ez a műsor :S
nem mindegyiket néztem, az uccsó 2t nem láttam, de ami a legjobban zavart : beharangozzák hogy jó ötletért kapod a támogatást, tőkét...ehhez képest arról szólt az egész hogy a jó ötleteket, szabadalmakat felvásárolták...amiben némi fantázia volt, az nem úgy kezdődött hogy dobjuk össze az indulótőkét és pl 30-40 % os részesedésünk lesz, nem...egyből : jó, megkapja a pénzt, de 51-60% ot akarunk...sztem ez nem fair, akármilyen snájdig üzletemberekről van szó, ezt csinálják meg sutyiba de ne tv műsorban, őszintén ha nekem volna valami újító ötletem fix hogy nem vittem volna eléjük az üyet mert nem eladni akarom hanem megvalósítani
a csaj meg egyenesen irritáló volt, lehet ért valamit az üzlethez de én személy szerint a 8 általánost is nehezen nézem ki a fejéből -
e.vid
senior tag
Jó volt ez a sorozat. Voltak benne jó és érdekes ötletek, aminek a megvalósításához hozzá is járultak. Én egy olyan folytatásra lennék kíváncsi, ahol láthatnánk, hogy mi lett a támogatott ötletekkel.
-
Thomas1
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Akkor sorry, én eléggé fél szemmel néztem már csak ezt, a kiskeraras gyerek után kajáztam.

VIR-MIR áthallás volt biztosan. A srác egyáltalán nem volt szimpatikus, nem hallgattam nagyon.
Szerk: Vége az egész műsornak?
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Kar, hogy ennek is vege lett.
En ujracsinaltatnam a musort, mert szerintem meg sok parlagon hevero otlet van meg itthon a fejekben, akik (talan) csak igy par musor elteltevel probalnak meg... Erre vege
-
ToMMe
csendes tag
az a digitális idegrendszeres csávó nem volt semmi

-
Thomas1
addikt
Jah, a csávó jól elszúrta a helyzetet, szépen körülírt mindent, nem volt képes konkrét adatokat mondani. Ha mondott volna, szerintem megkapta volna a kért pénzt, a reklámbevételekből lett volna profit is.
-
peterszky
őstag
Nekem tetszett a csaj ötlete is, hogy építsenek egy mini térképet mini látványosságokkal vagy mi a tököm
. Olyat, mint amikor legoból építenek Eiffel tornyot. Az egyik ránézett a képre: '' ez nagy Mo. alakú? '' erre a csaj: '' nem, Kárpát-medence alakú ''. Sztem is inkább nagy Mo. alakú volt, mert a Kárpát-medencéhez nem tartozik hozzá a tengerpart ( vagy igen? ). -
piqla
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjon nemet, minthogy ''kisemmizik''. Emlékeim szerint az a csaj (ha esküvőszervező+hitelkontrukciónyújtás volt a tárgy), nem volt buta, bár nem emlékszem mi volt a vége.