Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
válasz faresz5 #16271 üzenetére
99.9% esélyt adtam rá, hogy soha nem fog processzor érkezni, de 14 GBP kockázatot bevállaltam. Legrosszabb esetben bebuktam ezt a pénzt, ha az ebay Buyer Protection nem adja vissza.
Ez egy olyan összeg volt, amire én még nyugodt tudattal azt mondtam, hogy fel tudom áldozni erre az orosz rulett jellegű szerencsejátékra. -
jerry311
nagyúr
válasz Agostino #30995 üzenetére
Ilyenkor általában a fordított sorrend javasolt, bár ez már csak eső után köpönyeg.
Szóval ha valami gondod van a termékkel, akkor írni az eladónak. Letárgyalni a dolgokat még ebay/PayPal határidőkön belül. Ha nem vezet eredményre a tárgyalás, akkor mehet a negatív feedback + ebay/PayPal szinten is lehet indítani az ügyet pénzvisszaszerzésre.
Régebben pont a buyer protection miatt mentem bele rizikósabb ügyekbe. Volt termék ami megjött, volt aminek visszakaptam az árát. Viszont ami megjött, az nagyon olcsó volt.
-
jerry311
nagyúr
válasz Balázs1986 #31045 üzenetére
Jaja, nagyon sok tracking van,a mi csak a felado orszagan belul mukodik.
A semminel jobb, legalabb annyi latszik, hogy a csomag elerte a nemzetkozi postakicserelto felado oldalon. -
jerry311
nagyúr
válasz Winner_hun #31075 üzenetére
PayPal is. Attol fuggoen milyen kedve van eppen ugy valogat a direct debit/debit kartya/credit kartya kozt.
Meg nem jottem ra mi alapjan. Leirasuk szerint a sorrend direct debit -> credit card -> debit card kellene legyen. -
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
Áááááááááááá.
Vettem USB-s nyomtatóportot. Bedugom, semmi.
Első gondolat: átbaszás, csak egy USB kábel megy a centronics csatlakozóba.
Lepattintom a műanyag házat. Alatta elég csúnyán nyákba forrasztott USB kábel, de minden a helyén.
Másik oldal: az USB kábel csupaszított ereinek kilógó végei szépen egymásra simogatva...
"Takarítás" után kiváló működés.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Tegnap feladtam egy hirdetést és a szerkesztőben szép tagolt volt a szöveg, a hirdetésben meg egyben sortörések nélkül.
Szerkesztettem, töröltem minden sortörést, utána visszaraktam enterekkel, de még mindig nem fasza
nem értem... -
jerry311
nagyúr
válasz tbalint3 #68917 üzenetére
Felmész ebay-re, beírod a keresőbe, hogy Toshiba T5200 majd a találati lista szűrői közt bekattintod, hogy Sold listings.
És máris látod, hogy az elmúlt napokban, hónapokban 43 és 89 USD közti áron keltek el ilyen gépek. Ebből még lejön a PayPal és ebay díj, szóval legjobb esetben kb. 20k HUF-ot tudsz belőle csinálni. -
jerry311
nagyúr
Nincs más út mint az automatán átküzdeni magad.
További lépések: cserélj jelszót, mindenhol. Ne használd ugyanazt a jelszót. Még jobb ha nem is tudod a jelszavaid, hanem egy jelszókezelő generálta őket, és abban is vannak tárolva. (pl. KeePass)
Amelyik accounton nincs még bekapcsolva 2FA azon kapcsold be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest