- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tahepa #70774 üzenetére
Ott sem károsíthatnak meg, mert van vásárlói védelem, bár Fogyasztó a megnevezésünk benne. Minden tevékenységet a saját felelősségünkre végzünk, nem? De ha neked ez hülyeség akkor ám legyen. Léptem tovább.
Nem ezt az értesítést kaptad?
We’re writing to let you know that an unauthorized third party may have accessed the seller’s account to list this item. The item has been removed from the site, and the transaction was cancelled. We ask that you take the following precautions:- If you already paid for the item, you may be protected by eBay. Open a request with the Resolution Center and choose, "I bought an item. I haven't received it yet." You can access the Resolution Center by visiting:
http://resolutioncenter.ebay.com- If the transaction doesn't qualify for eBay’s protection, please immediately contact the payment service used to request a refund.
- If you haven't paid for your item, consider this transaction canceled and do not send payment.
In this situation, your account wasn't accessed by the third party involved. At eBay, we take a number of steps to help ensure the security of your account. Learn more about protecting your account at:
http://pages.ebay.com/help/account/protecting.htmlThanks,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest