Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz axioma #36250 üzenetére

Igen, én most néztem meg!
    Valójában ez szerintem ( nekem) pozitív változás, a várható szállitási idötöl számitva 30 nap a határidő az ügy nyitására az eddigi, vásárlástól számított 45 helyett.
    és hogy honnan számit a 30 napos határidő?
    A várható becsült (legkésöbbi) szállitási határidőtöl, ezt pontossan leirja
    nekem pl egy tegnap rendelt dologra ezt ira:
    Estimated Delivery: Tue. Nov. 12 - Fri. Nov. 29
    vagyis a becsült legkésöbbi szállitási idő november 29 , ettől számitva 30 napom van ügyet nyitni ha addig nem kapom meg.
    Van ugy hogy szinte biztos vagyok abban ismerve a feladót hogy elküldte csak épp valahol dekkol és nem ér ide a 45. napon. Emiat eddig kénytelen voltam ügyet nyitni, vagy ha nem, az eladó jóhiszeműségére bizni magam hogy visszatérit e. Ezek utan nem kell kapkodni a 45. napon várhatok tovább még, anélkül hogy elveszíteném azt a jogot hogy mégis nyithatok ügyet később.
    Viszont az is benne van hogy az egész ügyet később lehet eszkalálni, ha nem jutsz dűlőre az eladóval és késöbb kapod vissza visszatéritést is.

htc07 emiatt nem fognak ráállni a trackingre és nem fog emelkedni az ár, sőt nagyobb biztonságban lesznek az eladók is, mert ha késik a szállitás 45 nap után, nem fog a vásáró azonnal kapkodni és nyitni ügyet, csak amiatt mert kifut az időből.. várhat nyugodtan akár még további 10 napot is..

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés