Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
max1965
tag
válasz
Canonfan #223 üzenetére
Hi!
Használd egészséggel!
Jól döntöttél, szuper a füles.
Én tavaly tavasz óta használom, nagy elégedettséggel.
0.4.7.-es firmware van rajta, nekem ez felel meg legjobban. Erre downgrade-eltem, egy számomra nem megfelelő frissítés után. Még párszor próbálkoztam, de mindig ide tértem vissza, ez jön be legjobban. És úgy néz ki ez is marad, nincs már kedvem tovább mókolni. Az eq-t nem tudom, mert azt a zenétől függően, is állítgatom néha.
Egyszerűen, jó a cucc.Jól szól. Jól testre szabható. Korrekt ügyfélszolgálat.
Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bluetooth 5.3, LE Audio, LC3, aptX Adaptive, aktív zajszűrés, mindezt továbbra is száz dollár alatt. Hol a csali?
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest