Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát igen. A gond ez ezzel a TOTYval, hogy igazából totsig megvagy azokon a posztokon, ahol nyitottál. Papíron persze, mert amúgy meg teljesen mindegy. Hát még azoknak, akik "szerencsések" voltak. Rengeteg eladó accountot látok 4-5toty nyitással. Kétlem, hogy pontot költóttek volna, majd utána eladnák. Amúgy az árakon is látszik. 4-5 toty lap van egy milka alatt. Nem megy fel az áruk. Azon meg lehet lamentálni, hogy reiten jobb mint shaw, de valójában... Amikor nekem, szar nyitásokkal, 4szer lecsapolva az accountomat nem tudok az új promoból csak az első két lapot beépíteni. Hova törje magát az ember. Én szerintem már csak ikon lutrizok totsig. Nekem amúgy a wl nem akkora szenvedés. Mindig ugyanaz. Kiszámítható. A rivals jobban fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- LEGO klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94