- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Azota nekem is jott egy Pedri meg egy Lewa, illetve ikon pickbol egy Beckenbauer. Mindet kiprobalom, de Pedri nehezen hiszem hogy jobb lenne az evo 94-es Fagiolimnal, Beckenbauer miatt meg kimaradt Frimpong, es Thuram ment ki szelre. Lewa meg 80k, de benne bizok a legjobban a 3 lap kozul
-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
gjoe
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
-
Mrguba
őstag
-
gjoe
addikt
-
miro.
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
-
stilo18
addikt
-
xymano
csendes tag
-
kapeti07
senior tag
Én Katoto-val jártam úgy, hogy statok alapján biztos nem vettem volna ki, de egy FB csoportban annyira dícsérték, hogy kivettem. Amúgy is égetnem kellett a foddert. Kiváncsi voltam rá, betettem kezdőbe és eddig parádés. Első meccsén Rivalsban lőtt egy 5-öst. Engine-el hamis 9-est játszom vele és iszonyat jó. Kiválóan hozza helyzetbe a két szélsőmet. Ők is ontják azóta a gólokat. Pedig a szerda/csütörtök hajnal csak a jobb gamerek játszanak.
Ilyen most a csapat, egy top védő párosra lenne szükségem, bár a jelenlegiek is megoldják amit enged a gameplay:
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
-
toxicjew
addikt
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Krytec
tag
-
Sirandrish
legenda
-
neo81
senior tag
-
gjoe
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Aguinaga
őstag
-
neo81
senior tag
-
toxicjew
addikt
-
thebigK
addikt
-
T0rnad0
addikt
-
Digestive
veterán
-
Diego72
csendes tag
-
EA's hit
addikt
-
bubuska10
senior tag
-
Aguinaga
őstag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
eM'82
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
-
marcess
senior tag
-
thebigK
addikt
-
bodnar123
őstag
-
Nandinagy
addikt
Direkten ráálltak arra, hogy olyan küldiket adjanak amiben "kötelező" benn maradnod jó packokért. Játsz le 8 meccset rivalsban xp-ért meg 85*5-ért meg az evokat is beledobálják már a WL és Rivalsba a többi játékmódot kihagyva. Sajnos emiatt sem lépnek ki annyira az emberek. Nekem is szökőévente lép ki valaki 3-0,4-0 után.
-
gjoe
addikt
Mert nagyon sokan el sem kezdték ezt a kupát.
Én div2-ben vagyok de nulla meccset játszottam.
Nem láttam értelmét kínlódni benne 36 meccset. Online nyerési százalék nálam 60-70% kb. Max talán 20 winig jutottam volna szerintem, de ha csak div1 és elit playerek toltaák akkor még annyit sem.De már semminek semmi értelme az az érzésem. Toty óta nem jött értelmes sbc player,
Nyitások meg béka segge alatt. Múlt héten jött 3 ould Hocine, az e hetiből meg 3 burkardt.
Más lapok nem léteznek? Kiraktam most reggel a fantasy sbc-t. Belement 2 ould és 1 burkardt. Adott egy burkardot. ????
Transzfer halott. Hetek óta nem lehet gold lapot eladni. Régen ha volt pikk sbc, akkor vitték a common lapokat mint a cukrot. Most senkinek nem kellenek.? -
Gabeszfoci89
senior tag
Ènis így èrzem vagy mèg rosszabbul...stabilan elitben vagyok 850-900pontig minden wlen 12-14winen van itt leszoptam magamat a 29winèrt....igaz sok sbct kiraktam az utóbbi időkben jgy nem volt annyira erős a keretem de akkoris vicc az egèsz.Soha nem volt olyan kupa amit ne tudtam volna megcsinálni..qualit letoltam ma sima 5-0így gondolom nem felejtettem el játszani annyira.szánalmas az egèsz
-
Sandros112
tag
-
Nandinagy
addikt
A jelenlegi eredményed alapján kapsz. Mondjuk én nem értem , hogy hogy. Ellenem minden ember jelölget, mindent zölden lő, 70%-ban tartja a labdát. Mondjuk tény és való, hogy labdát szerezni képtelenség mert állandóan visszapattan a labda. Az első 5 meccsemen 4 olyan gólt kaptam, hogy kp-n beleléptek egy passzomba és a labda úgy csavarodott hogy a védőm mögé pattant pont a csatárát indítva. Zseniális az egész játék....
82 Kolo Muani 3 gólt finesselt nekem finesse ps és timed nélkül
-
neo81
senior tag
-
thebigK
addikt
-
kapeti07
senior tag
-
tenaijo
tag
-
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
-
Krytec
tag
-
bubuska10
senior tag
-
Aguinaga
őstag
Nálam szintén ez, a legszarabb TOTY esett (Berger), meg két HM az alsó polcról: Maignan és Gwinn.
Ha nem vettem volna meg a 475k-s csomagot, akkor TOTY Miyama se lenne, így legalább van, de sokat nem ér sajnos.Ellenfeleknél meg minimum 2 TOTY div 4-ben.
Szerencsére felevoztam if Martinellit, csatárban brutál.. 500k volt..
-
marcess
senior tag
-
Dzsoki92
senior tag
-
gjoe
addikt
-
thebigK
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
-
toxicjew
addikt
-
david368
aktív tag
-
Stylerr
addikt
-
miro.
senior tag
-
Kristof_94
Topikgazda
-
tenaijo
tag
-
evibly
senior tag
-
miro.
senior tag
-
toxicjew
addikt
Kínosan ügyelnek rá, hogy ne lehessen perelni őket. Ezért osztogatják a kompenzációkat orrba szájba, nem törődve azzal, hogy valójában jól járt az adott balfaszsággal az illető. Ezért vannak már a százalékos esélyek is feltűntetve a csomagokon. Mind1 mi történik, ők full legálisan járnak el. A morális része a legkevésbé sem érdekli őket.
-
Nandinagy
addikt
Hosszú fifás pályafutásom alatt bármikor eltettem 30-40-50-100 csomagot sosem jött belőle TOTY. Minden évben kidobnak millió upgrade sbc-t liga specifikusan. Arra viszont mindig érdemes gyúrni. Nem mondom, hogy biztos kapsz TOTY-t belőle de jóval nagyobb eséllyel. Tavaly csak Earps jött de azelőtt Modric azelőtt Donnarumma, meg előtte Alisson azelőtt meg De gea. Nyilván ezek kapusok, de nem is tettem bele akkora energiát.
Nekem amúgy is a Birthday a kedvenc promom, oda szoktam inkább. -
gjoe
addikt
-
toxicjew
addikt
-
toxicjew
addikt
-
EA's hit
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Crimson Desert
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- Gitáros topic
- Trollok komolyan
- bambano: Bambanő háza tája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

imádom
az durvább ennél.
LendvaiFeri1
Kristof_94