Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát igen. A gond ez ezzel a TOTYval, hogy igazából totsig megvagy azokon a posztokon, ahol nyitottál. Papíron persze, mert amúgy meg teljesen mindegy. Hát még azoknak, akik "szerencsések" voltak. Rengeteg eladó accountot látok 4-5toty nyitással. Kétlem, hogy pontot költóttek volna, majd utána eladnák. Amúgy az árakon is látszik. 4-5 toty lap van egy milka alatt. Nem megy fel az áruk. Azon meg lehet lamentálni, hogy reiten jobb mint shaw, de valójában... Amikor nekem, szar nyitásokkal, 4szer lecsapolva az accountomat nem tudok az új promoból csak az első két lapot beépíteni. Hova törje magát az ember. Én szerintem már csak ikon lutrizok totsig. Nekem amúgy a wl nem akkora szenvedés. Mindig ugyanaz. Kiszámítható. A rivals jobban fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94