Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
6 Rivals, mind a 6-on vezettem (rendszerint több góllal), 0 pont. Másfél hete Div1-ben nyertem meccseket, ma Div 4-be egyet se sikerült... Mindig, minden visszapattan az ellenhez. 3x annyi 100%-os helyzetet lőnek mellé a csatárok, mint amit berúgnak. Egy labdát képtelenek megtartani, vissza kell forogni (akkor meg random belebotlik) bezzeg a német meg könnyedén pörög-forog, 18-al többet passzolok, labdabirtoklás 38%. 3-2-5, 3-5-2, 4-1-2-1-2, semmi nem működik. Minek 3 középhátvéd, ha végigmozizzák a 2. félidőt? Állnak lefagyva, beindít mögé, ha védem is mindig visszapattan hozzá. Evo Messi megborítja BD evo Hummelst, abból kapom a gólt, nincs miről beszélni.
-
david368
aktív tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Botrány, én azt màr nem jàtszom ezek miatt az idióták miatt, rivalst is lassan elengedem, mert ezek a rewardok januárban is szarok lennének, cup objectivek adnak még jobb packokat meg a WL kb 10-11 wintől megérősebb. Nagyon lehalt a játék, már ott tartok hogy szemezek az Assassins Creeddel , bejon ez a japán szamurájos téma…
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
A legjobban a kapusok idegesítenek. A góljaim nagyon nagy része konkrétan középre megy. TOTY Martinez, 91 Alisson olyan mintha nem állna senki a kapuban. Tegnap Martinez 0 szögből kapott fejesgólt Ze Robertotol.
Erre még rátesz egy lapáttal, hogy az AI megint totál fogyatékos nálam. Folyik X oldalon a támadás és a középpályásom aki azon az oldalon helyezkedik konkrétan háttal áll a labdás játékosnak. A védőim ugyanez. Általában ha bele is húzom a passzba akkor is elpattan a sarkáról, vagy szimplán elpattan tőle. -
miro.
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Melyik pack ez? Valami fel millios a storebol?
En amikor nyitottam valamit,sosem nagy packbol,hanem pl Luciot premium goldbol,vagy tavaly Hansent preview packbol.Meglehet nezni hanyan irjak fb-n is,hogy 81x2-bol kaptak puskast,vagy itt a kollega is az eusebiot stb.
Teljesen folosleges ezzel szorakozni. -
Digestive
veterán
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
De a logika ez volt. Kaptál egy 89es duplicate untrade lapot. Mi a szart kezdj vele. Beleraktad exchangebe és örülték. Csak a matek később, amikor már sok magas lap volt bent nem jött ki az EA számára jól. Ezért adták az sbc tárat. Ha semmit nem adnak, nagyobb lett volna a felháborodás. Ezért elvettek, de adtak is valamit. Mindenki "elégedett". Aztán, hogy a végén mit raknak be azt nem lehet tudni. De max játékos nyomsára fogják.
Amúgy megint a 10 wint adta a félkarú rabló. Reward egy max Ödegaard. A 89x5 adott egy mapi leont, milito (csatár védő) és Rolfö Kp. Hát ez az alsó közép polc alja. Sebaj. Igazából teljesen mindegy. Kikaptam egy olyantól, aki október eleji lapokkal ment. Swanson, Rodman, Malen... Csak annyit csinált, hogy mindig megtolta a labdát átvételkor. Nem lehetett mit tenni ellene. Majd kitámasztott kontrollernél is összehoztam egy 11est

-
Digestive
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Drága Szigma kolléga peldául. Azóta is hiányolom a magasröptű humorát innen.
Amúgy én is a 38at karcolom majd kedden.
De szerintem van itt pár kolléga 30 alatt is. De eleve ez a fórumos dolog már ilyen retro cucc.
Ezért van többségben ez a 30-40-es korosztály. 
Basszátok meg amúgy is öregnek érzem magam ahogy megcsapott a 4x szele. Most még ez a téma is. Iszok is valami töményet a spájzból és szenvedek pár meccset WL-ben.
-
miro.
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Ha kicsit ranezel,nagyon nagyon sok helyen irjak,hogy nem szabad megvarni a teljest,mert nagyon lehuzzak a packweight-et.
Nyilvan,ez konteo,meg rajtad all,de csak mondom,hogy futbinen,meg allitolag tiktokon is kering ez a lehet hulyeseg.Ha ez igaz,hiaba van 10 jatekossal tobb bent,ha kevesebb esellyel nyitsz 90+ jatekost peldaul.
Nem rabeszelni akarlak,meg en se mondom fixre,csak leirtam,hogy sok helyen olvastam,hatha tudok neked ezzel egy totyt segiteni.

En ma melo utan nyitok. 11 ora fele itt lesz az elso toty tolem!
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Azért erre nem vennék mérget. Régen a TOTY középpályások voltak az elsők akiknek minden statjuk 80+ volt most meg már lassan az első promo legolcsóbb lapja is tudja ezt. De szerintem a 4ből 2 védőm is
Alig van már ott különbség. Persze egy 97-98as Mbappe vagy Vini kurva jól mutat elől, de egy középpályáson én már semmi különbséget nem veszek észre. -
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Azért szeretem az alacsony ratinges sbc lapokat mert kurva jó evokba tudod belerakni. Ez a Lampard is simán jó kettőbe ha valaki ügyes és akkor egy fullos kp lesz belőle.Nem azt mondom, hogy most rögtön tudod belerakni de 1-2 hét és simán.
Nekem egyébként Ze Roberto rengeteget dobott a játékomon cm-ben. Kezdek arra rájönni, hogy mióta folyamat untrade lapokat kapunk és esik 1-1 jobb lap azt kényszerből is játszatjuk csak mert milyen már szar csapattal egy jó lapot padoztatni holott egyáltalán nem illeszkedik a saját játékunkba. Ha nyitok egy 500k-s lapot nyilván berakom a kezdőbe hiába megy vele szarabbul mert papíron jobbnak kéne lennem. De pl. én szeretek a 2 szélsővédőmmel támadni. Cuadrado minden évben az egyik kedvenc lapom emiatt, most meg a 2 szélsővédőm egy Theo Hernandez-Thuram duó volt akik hátrafelé nagyon extrák, de előre + passzokban borzalmasak. Most, hogy kivettem őket a kezdőből és játszósabb szélsőim vannak sokkal jobban megy a játék 1 hete már. A KP ugyanez. Ha nyitok egy 190 centis nagy dögöt lehet tök fasza lap meg meta, de nekem sokkal jobban fekszik egy alacsony forgósabb kp mint Barella vagy Ze Roberto.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Vissza, igazad van,de hát ez az. Még az annál is jobbat volt szerencsém látni. A Dallas 16 év alatti (értsd: 13-15 évesek) "férfi" csapata is megverte 5-2-re minden idők legjobb női futballválogatottját. Most egy Barca U15 ellen mennyi lenne, 43-0? És ilyenek szerelnek le, veszik el a labdát nyomnak odébb. Mia Hamm vagy Morgan ok de hogy egy gold lófasz...

Icon pick: Kaká, mint Zimminek asszem.
Legalább Milanos legenda! Zico lett volna az álom, Doktor úr mögé. Doktorúr amúgy zseni, még mindig 2 feletti Gólja van, imádom. Apu kedvenc focistája volt (úgy hívta Socratest h kislábú
), RIP mindkettőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
lehet lassan az egész játékot
mondjuk ha egy pack 4ifet dob úgy könnyű .
Amúgy én is a 38at karcolom majd kedden.
De szerintem van itt pár kolléga 30 alatt is. De eleve ez a fórumos dolog már ilyen retro cucc.

LendvaiFeri1
Kristof_94