- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Dzsoki92 #3946 üzenetére
egyikse
hát nemtudom, az elsőben van egy hangyafasznyi sansz toty lapra, a másikban hangyafasznyinál nagyobb egy TOTY ikon lapra, és ott garantáltan látsz kék csillanást a pénzedért, még akkoris, ha valószínüleg gwinn/maignan lesz az
én a másodikat vettem meg, abban volt Öcsibácsi, hajrá -
toxicjew
addikt
válasz
Dzsoki92 #3107 üzenetére
Ja, hogy ennek az evonak lesz folytatása, amiben azt a lapot lehet tovább fejleszteni? Nekem van egy régen elkezdett Evom, lehet őt csinálom meg funbol.
Minden def PS megvan neki, egyedül a staminaja kevés kicsit.
UI: kiszálltam a fodderekbol, még így is majdnem dupláztam a coint, úgyhogy elégedett vagyok. Vkinek tipp a következő befektetésre?
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92 #2287 üzenetére
Div3 rank1
Max 83 volt. Persze token az egyik dupla.
Pikk, if ami rá volt írva rating.
Kiraktam idegemben a 86 plus pikket
Persze 3 86os. Egyik Tomori ami 300k. Max kispad lehet így is. Hiába az az ár nekem nem ér többet mint egy 86os gold már sajnos. Max ha lesz rá jó evo akkor majd ér valamit. -
raven84
senior tag
válasz
Dzsoki92 #1310 üzenetére
Sztem idén felesleges "pro" taktikákkal szarakodni. Kell találni egy olyan felállást ami a te stílusod és meg kell találni azt a depthet amit még tudsz kezelni. Onnantól kezdve mindenkinek beállítod hogy minimum + de leginkább ++ legyen oszt jónapot. Én most talán megtaláltam ami nekem kell. 4213-at tolok, a 2 winger jobb mint a 2 szélső midfileder sztem. Ezt elmondva be van téve a pro gullitos 451(4321 ugye) pro tax is és szoktam átváltani rá ha kell a 3 kp középre.
-
stilo18
addikt
válasz
Dzsoki92 #1288 üzenetére
Én megcsinálom, dupla++ -os lesz a Role, illetve nálam a felpasszok miatt is megéri...TOTY-ig simán jó lap lesz, úgyse fogom lecserélni valószínű...
A csapatnál ha nem 70k-n múlik az upgrade, akkor szerintem megéri...Csak hogy legyen másik vélemény a nem éri meg mellett is
-
Digestive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kompakt vízhűtés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest