- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Jó ez a rush mód, csak eddig 4-ből 2 meccs végén bezárta magát a játék (jött is a felugró üzenet a következő belépéskor hogy ejnyebejnye, kiléptem a meccsből), illetve a 4-ből 3-szor totál vakok és világtalanok kerültek velem egy csapatba, akik miatt 8-2-re meg hasonlókra kaptunk ki
Nekem eddig szinte egy az egyben volta feeling, csak ott legalább lehetett nyomni az agyatlan cseleket, itt meg az sem. De azért van benne potenciál, fogok vele bőven szórakozni.Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy jó dolog vagy baromság, hogy más játékmódokban, pl. karrierben is lehet xp-t szerezni ultimate teambe...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- DJI mini 3 drón display unit
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem eddig szinte egy az egyben volta feeling, csak ott legalább lehetett nyomni az agyatlan cseleket, itt meg az sem. De azért van benne potenciál, fogok vele bőven szórakozni.
LendvaiFeri1
Kristof_94