- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nyilván alapból ígéretes játékosokba kell fektetni, pl. feljebb az a Sanches lap nagyon jól néz ki. Olyan helyeken lehet ez nagyon jó, ahol amúgy lenne egy karakterre jó játékos (tehát jó képességelosztás, jó stamina stb.), de pont nem üti meg a mércét és ezzel ki lehet segíteni.
Én eleve nem olyan csapatokban gondolkodok, mint itt sokan, hogy megjelenés napján, ami 27-e, már De Bruyne, Ronaldinho, Ronaldo és hasonlók rohangálnak a csapataikban. Őrület egyébként, hogy a hivatalos megjelenésre már egyeseknek "fullos" csapata van. Nekem amikor aktívan játszottam, folyamatosan, akkor is hónapok múltán sem voltak ilyen csapataim, mert az SBC-t mindig is utáltam csinálni, én focizni járok a Fifába, nem ilyen challengeket csinálgatni, amiknek semmi köze a futballhoz. Szóval csak a meccsekkel és a hétvégi jutalmakkal keresem a lóvét. Ilyen kontextusban, nekem endgame szint az, ha egy alapból 80-82-es játékost fel tudok húzni 84-86-ra. Úgy is megszoktam, hogy mindig underdog vagyok a meccseken, ennek is van egy varázsa, anno így is DIV1-es voltam, később amikor átalakult a rivals, akkor meg ilyen DIV2-DIV3 között mozogtam.
Még zárójelben: nálam a Fifa 14 volt a legnagyobb szántás, mert ott tényleg lehetett mindenhogyan játszani. Szélen megfutottam és középen Benteke meg egy másik valami colos néger várta a labdákat, sima ilyen 82-84-es gold lapok, mivel már akkor is mindenki a pace-ra gyúrt, így fejelgettem a gólokat rendesen, mert alacsony védőik voltak. Kár, hogy már ilyet nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94