Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz D.Bergkamp #7283 üzenetére

Ahhoz hogy ilyen messzemenő következtetéseket tudj levonni, ahhoz nem 2 packot kéne nyitnod hanem MINIMUM 100at mondjuk 8-10 között, majd pont ugyanolyan packból kéne ismét 100at nyitnod hajnalba is, mondjuk 10 napon keresztül.
    Az össszesen 2000 csomag, abból már azt mondom lehet valamilyen szintü átlagot majd konklúziót levonni, de 2ből....

Én értem hogy te így csinálod, nincs is ezzel semmi baj. Milliárdos sportolók is hisznek mindenféle babonában, ez az élet része, csak ne próbálj meggyőzni másokat arról hogy megfejtetted a rendszert, mert még páran elhiszik és felkelnek hajnalba bontogatni.

Nem hiszem el hogy nem volt még neked olyan hogy 8kor kiraktál 5 picket, abból jött 3 WO, majd ezen felbúzdulva gyorsan kiraktál még 20at, amiből meg összesen jött 2. Ezt mivel magyarázod? Ott csak 20 perc volt a szerencsés?

Ezer meg ezer hasonló ellenérvet tudok felhozni, és hoztam is már fel, amikre mindig az a válasz hogy "hát de te így csinálod."
    Leírom mégegyszer! Nem az a gond hogy te így csinálod! A gond az, hogy szent meggyőződéssel hirdeted az igét, miközben a mittomén több százezres játékosbázisból ezek a lucky peakek senkinek sem tüntek fel, de te meg azt állítod hogy 2 bontott 3 filléres csomag alapján megmondod hogy ott érdemes-e nyitogatni, vagy sem!

Csináld ahogy akarod, örülj ha nyitsz valamit, de teóriákat ráérsz akkor megosztani amikor nem vagy műküdik vagy sem, hanem MINDIG működik. Mert ahogy olvasom, te mindig így csinálod, mégis előfordul hogy 1-1 promoból nem nyitsz semmit..
    Miért? Miért nem nyitod ki mindig a legjobbakat? Sőt továbbmegyek...miért nem teszed el a tredable csomagokat a lucky peak-re, hogy még coinmilliomos is lehess??

Mivel a válasz erre is az lesz hogy "Én így csinálom", itt már én is elengedném ezt a meddő vitát.
    Nyugodtan nyitogass továbbra is így, sok szerencsét is hozzá, és persze jó játékot, de hogy a "cápákat" is idézzem...én ezen a ponton kiszállok! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés