Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ma qualin volt egy ellenfelem elől neki neymar r9 riquelme messi....az volt a szerencsém orrnehéz volt a csapat a védőket lespórolta 8-4re nyertem mert szétszedtem a védelmét de szenvedtem hogy megtudjam fogni ezeket..Nemértem hogy lehet ilyen embereket összehozni ilyen rövid idő alatt..én örülök egy benzema nyitásnak ezek meg r9 ikonokkal nyomják valami trükk van vagy nemtudom hogy csinálják.Ennyi mázlis nyitása nem lehet valakinek.
Mondjuk valahol sajnálatos nekem pl nagyon sokat elvenne az örömből ha az első napon ilyen keretem lenne.Hol van ebben a küzdelem,a várakozás ha hajtás hogy nyiss valamit?ezeknek olyan mintha concept teammel nyomnák.Érdekes az ea mennyire tolja ezeket a streamereket nekem furcsa hogy meglehet élni ebből a játékból(bár én nem vagyok olyan jó mint ők )
Új hozzászólás Aktív témák
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- FRISS ÚJ INTEL LGA1700 Alaplapok - Számla & Garancia
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest