- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
Nandinagy #3170 üzenetére
Telekom Optika 2000/1000, Békés megye Szarvas,mégis 24 volt a legjobb pingem.
Átlagban 32.Szóval annyira nem jó,és ráadásul ugyanazokat tapasztalom.
Vizilabda,iszapbirkózás,trágyalé. Játékosaim alig mozognak ,passzaim elvesznek,labdát egyből elveszik,jobb analaog karos cselek néha meg se történnek.
Kellene egy szerver kishazánkba,de az tul sokba lenne az EA-nek. -
Bohus84
tag
válasz
"Ismerősi körömben a legjobb net az a telekom optika. Valakinek 16-18 Ms is van vele."
Nekem telekom optika van 1000mbites. és 30 alatt sosincs a ping. Lehet nekem is szét kéne néznem, hogy van e valami hiba vagy ez másnál mennyi? Warzone-ban is 30 a minimum. Pc-n tolom miket érdemes nézegetni?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Te jó ég, utóbbival én is mennyit szenvedtem pár éve. Még a szüleimmel laktam, ott is telekom volt és elég rendszeresen szakadtak meg a meccsek, ledobott, DNF, stb.
Jeleztem a Telekomnak a problémát, de szerintem vagy 5x kellett mire léptek valamit. Volt, hogy a csaj resetelte a router és a végén megkérdezte segíthet-e még valamiben, ott már csak röhögtem. Meg volt valami szakértőbb fickó, akinek mondtam, hogy szerintem az eszközzel van a gond, de csak okoskodott, hogy biztos nem. Utána próbálták valami doboznál, de végül csak nekem lett igazam és cserélték a routert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest