- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát nagyjából elég jól összefoglaltad a dolgot, bár lehet te még így is sokaknál jobb helyzetben vagy játékmenetileg. Számomra ami érthetetlen, hogy mind ezt érezzük, de valószínűleg az ellenfél is. Na most akkor hol az igazság. Van akinek kell a fax jó oldalán állnia. Na lehet ő mondja, hogy skill issue. Ezért volt anno az a konteóm, hogy nem teljesen megy ugyanaz a két távoli képernyőn. Amúgy tegnap extrán szar volt nekem az egész. De csak azért, hogy érezzük a dolgot, egyszer a középpályán ment a játék, majd hirtelen felgyorsult a dolog egy másodpercre, és a kp-om irányt váltott és elvette a labdát. Ellenkező irányba futottam, és nem is tudtam volna reagláni, mert begyorsult a játék. A labdák teleportálnak, a hitbox kritikán aluli. A játék sok kérdést felvet. Viszont komolyan venni nem lehet és nem is szabad.
Ja mellé ez a gól: [link]
Eleve nem értem, hogy a játék miért csinál magától ilyen sikertelen labdalenyúlásokat, majd utána a játék eldönti, hogy kötény az, amit még öreganyám is elvenne, aztán a támadó rosszul veszi át, de a játékosom nem szerel, de a blokk legalább jó lenne, ha lenne lába. De persze volt ilyen nekem is, csak így tényleg nincs miről beszélni. És ezek a dolgok furcsán szaporodnak akkor, amikor szar a kapcsolat. Na most mivel azt meg sosem tudod, hogy mennyire szar mert hazudik a játék a ping kiírásakor, így gyakorlatilag sosem tudhatod mi az ami rajtad múlt és mi az, amit a gép dobott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs