Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz Nandinagy #2906 üzenetére

Hát nagyjából elég jól összefoglaltad a dolgot, bár lehet te még így is sokaknál jobb helyzetben vagy játékmenetileg. Számomra ami érthetetlen, hogy mind ezt érezzük, de valószínűleg az ellenfél is. Na most akkor hol az igazság. Van akinek kell a fax jó oldalán állnia. Na lehet ő mondja, hogy skill issue. Ezért volt anno az a konteóm, hogy nem teljesen megy ugyanaz a két távoli képernyőn. Amúgy tegnap extrán szar volt nekem az egész. De csak azért, hogy érezzük a dolgot, egyszer a középpályán ment a játék, majd hirtelen felgyorsult a dolog egy másodpercre, és a kp-om irányt váltott és elvette a labdát. Ellenkező irányba futottam, és nem is tudtam volna reagláni, mert begyorsult a játék. A labdák teleportálnak, a hitbox kritikán aluli. A játék sok kérdést felvet. Viszont komolyan venni nem lehet és nem is szabad.
    Ja mellé ez a gól: [link]
    Eleve nem értem, hogy a játék miért csinál magától ilyen sikertelen labdalenyúlásokat, majd utána a játék eldönti, hogy kötény az, amit még öreganyám is elvenne, aztán a támadó rosszul veszi át, de a játékosom nem szerel, de a blokk legalább jó lenne, ha lenne lába. De persze volt ilyen nekem is, csak így tényleg nincs miről beszélni. És ezek a dolgok furcsán szaporodnak akkor, amikor szar a kapcsolat. Na most mivel azt meg sosem tudod, hogy mennyire szar mert hazudik a játék a ping kiírásakor, így gyakorlatilag sosem tudhatod mi az ami rajtad múlt és mi az, amit a gép dobott. :D

Új hozzászólás Aktív témák