Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz xenom0rph #2486 üzenetére
Az igen! Grat
Meg is néztem az analízist, és vicces hogy néhány részen te, másikon én voltam a gyorsabb és hogy ugyan ott kicsúsztunk mind a ketten
De összességében látszik hogy gyorsabban mész."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
-
-
Ratrak
tag
válasz xenom0rph #2175 üzenetére
nem volt megállapodás, és mindenki azzal megy, amivel szeretne. Én spec a magam részéről azért nem azzal mentem, mert szerintem túl OP. De főleg mert a Cordobát az életben is imádom a formája miatt, és nem nagyon szokott választható autó lenni kb. semmiben De sokkal stabilabb és jellemzően gyorsabb is vagyok a Focussal, vagy akár a Minivel is, ez meg is látszott az elszállásaimon, de nem baj, ez ilyen.
Találtgyerek: amúgy ja, pont azért jött be a lányom, hogy ő is akar menni valamikor (8 éves), néha szokott, de egyelőre még... hmmm.... hát, nem túl gyors és pontos, mondjuk úgy Szóval könnyű és rövid pálya - H1-es autó - automata váltó kombóban játszik. De nem aggódom, mire felnőnek (a nagyobbik lány 11, ő is szokott néha Assetto-zni, "közúti" pályákon), IRL a sima autóvezetés könnyebben fog nekik menni, az erősen valószínű. Én meg örülök, hogy néha kapcsolódnak Apa hülye hobbi(jai)hoz is (A kicsi imád jönni velem motorozni is, mindig kiabálja, hogy "húzzzad neki Apaaaa! ", meg visongat közben, borzasztó cuki )if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz xenom0rph #2175 üzenetére
Nincs megállapodás. Mindenki azzal megy, amivel szeretne.
Ha te a C4-et szereted és azzal élvezed legjobban a vezetést, akkor nyugodtan menj azzal. Az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát a versenyen. Szponzorok még nem kerestek meg, így jutalom nincs még a bajnokság végén.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz xenom0rph #1730 üzenetére
Rendben. Bár ezt a Monte-t már összeraktam. Nincs kedvem újra megcsinálni, de a következőt, akkor megcsinálom a tiédben.
Ha most hétvégén lesz időd játszani, akkor nyomd le ezt a Montét!
Érdemes szerintem ésszel menni, mert nincs sok szerviz.[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz xenom0rph #1725 üzenetére
Csinálok Prohardver VB-t a tavalyi naptár alapján. Megpróbálom nagyjából másolni a versenytávot, szervizeket stb.. Persze csak ha van rá igény. Jó lenne legalább 8-10 embert összeszedni innen az oldalról. Itt is lehet szűrni egyébként, hogy kit engedek be a clubba?
06-3o/9759I39
-
petikeh
tag
válasz xenom0rph #1306 üzenetére
Nézte valaki most a harmadik gyorsot? SS3 Saint-Léger-les-Mélèzes / La Bâtie-Neuve erre gondolok. Na ez a pálya egy-az-egyben le lett modellezve a játékban, annyi különbséggel, hogy a rajtnál, a faluban van egy körforgalom és ott a valóságban körzőznek egyet, míg mi simán, talán egy jobb másodikkal megyünk felfelé.
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
PuMbA
titán
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz xenom0rph #783 üzenetére
Én még nem csatlakozom, mert saját játékom egyenlőre nincs. Nemsokára megveszem magamnak is, de egyenlőre még elég ez a kevés játék is kölcsön accountal.
Heti egy event teljesen jó szerintem 12 szakasszal vagy akár többel is.
FWD meg az AWD-t szerintem a játékosok nagy része szereti. Az RWD-t már kisebb része.
Én személy szerint szeretem az RWD eventeket, de biztos kevesebben indulnának, mint AWD-ben.06-3o/9759I39
-
RobbyJr
őstag
válasz xenom0rph #757 üzenetére
Figyelj, én 3 hónapja sima CSL pedállal tolom, nincs LC-m, mégis tudok menni jó időket. Viszont most várom hogy BF-kor legyen akció, aztán veszek egy V2-es pedált.
Szekiváltó is jó rallyhoz, máshoz nem is használnám.
Brain kollégát kell megkeresni ha olcsón keresel váltót.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
-
fatal`
titán
válasz xenom0rph #730 üzenetére
A co-driver nem mond semmit.. Szerintem amúgy itt történt a legnagyobb visszalépés. Nem csak azért, mert semmi immerzió nincs a hangokban (vajon miért nem mozgó cockpitben vették fel a hangokat mint a DR2 esetén Phil Millsét?), hanem mert a kanyarokon kívül semmit nem mond. Hiányzik a rocks inside, logs outside stb.
-
RobbyJr
őstag
válasz xenom0rph #694 üzenetére
Köszi, majd átnézem. F1-ben tudtam az autót kezelgetni már magamtól, de a Rallyhoz annyira nem értek. Bele bele nyúlok én is magamtól, csak nem tudom jó-e amit csinálok, mert én hamar alkalmazkodom egy autóhoz, aztán vezetem úgy ahogy tudom.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
válasz xenom0rph #439 üzenetére
Szerintem meg szépen bontható az autó, menet közben is az ajtókat letudod szedni, motorháztető inog-mozog, majd nagy sebességnél lerepül, ablak repedezik, nekem tetszik. Túl sokat nem vártam a játéktól, de meg-meg lep engemet, és tetszik a játékélmény.
-
RobbyJr
őstag
-
RobbyJr
őstag
válasz xenom0rph #382 üzenetére
Na ezek szép idők Hosszú egyenes miatt érdemes a gear ration illetve a final drive-on állítani, hogy azért hadd menjen 200 fölé, ne tiltson hamar, illetve a sok hupli miatt, eleve nagyobb rugómagasság kell, illetve hogy lassabban csillapítson.
-
biker
nagyúr
válasz xenom0rph #364 üzenetére
GeriSoft
De nem tudom hogy kell felvenni, valamiért eleve bedobta nekem Fatal-t, lehet hogy steamen barátok vagyunk
túl boomer vagyok ezekhez márElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz xenom0rph #311 üzenetére
Köszi PH Club-ot!
Csatlakoztam én is az eseményhez, Chilei szakaszokon még nem autóztam, szóval ezzel avattam fel őket, érdekes helyszín, kicsit olyan, mintha a DR 2.0 Argentína-Wales hibridje lenne vezetési élményre.
Professzionális megoldások kísérték végig az eseményt, egy szervizpontot kihagytam, mert véletlenül a tovább gombra mentem, a stutter féktávokon/kigyorsításnál még mindig néha erdészeti kirándulásra küld az ideális ív helyett, de összességében nem volt olyan rossz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest