Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
válasz
hampidampi
üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni. Ma rendeltem meg az olvasót.
-
SteveL
aktív tag
ollie és Chris Kiki
Kösz a választ (előre is). Most szeretnék új ebook olvasót venni a régi Kindle 4 helyett, és mostantól angolul is szeretnék olvasni. Valahol azt olvastam, hogy Oxford (egynyelvű?) szótár is van benne, de néha jó lenne egy jó magyar szótár is.
-
SteveL
aktív tag
Sziasztok! A Kobo Libra 2-höz van angol-magyar szótár?
-
-
SteveL
aktív tag
Találkozott már valaki világítós, de nem érintőképernyős e-book olvasóval? Vagy olyannal, amin fizikai gombok is vannak, és az érintőképernyő kikapcsolható.

-
SteveL
aktív tag
Ha jobban ki lehetne hajtani a fénykart, sokkal jobb lenne az eredmény. Tehettek volna a karra egy kis fényellenzőt is, hogy csak a kijelzőt, és ne a retinámat világítsa meg a kis ledecske. Most egy kis elegáns fekete szigetelőszalag ékesíti a tokot ebből a célból...
Azért kipróbálhatnák a kínai tervezők ezeket a dolgokat, mielőtt legyártják ipari mennyiségben.

Ja, és körömvágás után alig lehet kinyitni, olyan szorosan bepattan a kar.

-
SteveL
aktív tag
Ez a típus például világítás szempontjából nem jó, szinte csak a felső részt világítja meg, alul nagyon sötét.
Az enyém ráadásul kontakthibás volt, de persze ez lehet pech is. -
SteveL
aktív tag
válasz
krisztian7
üzenetére
Nekem ilyen ócsó kínai világítós tokom van egy pici leddel, de az elég gyenge, ill. ahogy Nagya21 is írta, nem lehet eléggé kihajtani, ezért felül egy kicsit túl van világítva, alul meg alig látszanak a betűk. Most vettem egy csiptetős, 2 LED-es lámpát a világítós tokomra.
Ha megjön, leírom milyen. -
SteveL
aktív tag
Ha megveszek egy árut az ebayen (vettem egy világítós tokot Kindle-höz) és kifizettem a Paypalen, kell külön üzennem a vételről az eladónak (mint a Vaterán)?
-
SteveL
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Ha van osztrák cím, osztrák Media Marktban ingyen átvehető csak az online árért (49€), most néztem. Egyébként még a 69€ is tisztességes, hiszen Magyarországon is érvényesíthető a garancia a Media Marktokban. De hogy konkrétan mennyi helyben, az csak ott derül ki. Ha valaki Ausztriában van, beugorhatna egy üzletbe.

Az mondjuk más kérdés, hogyha egy fals osztrák címet adnék meg regisztrációkor, személyes átvétellel, jó lenne-e. Nem hiszem, hogy személyit kérnek a boltban... Mondjuk, annyira nem beszélek németül, hogy ne buknék le azonnal.

-
-
SteveL
aktív tag
Annyira nem értek hozzá, ez Kindle 5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha megjön, leírom milyen.

Dr.NX