Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
részemről: örömmel támogatnám az írót. ha direktben tőle tudnám megvenni és ő kapná a pénzt.
de ami ebben az országban megy. ugyanannyi vagy minimálisan olcsóbb az ekönyv mint a papír. Nem kell nyomtatni, szállítani raktározni polcra pakolni, üzletet fűteni kasszást fizetni.
azt is hallomásból tudom hogy milyen vérlázító százalékot kap csak meg az író az eladott könyvek után. akár papír akár bitek.Na emellett valamiért nem érzem a motivációt arra hogy az elvi ne lopj alapon 4500at adjak a SEMMIRE a webshopnak forgalmazónak amiből 300 forint eljut az íróhoz. TALÁN...
sokszáz könyvem porosodik a polcon. amiket megvettem annó. mióta eolvasok nem nagyon vettem könyvet. jobbára amugy a papíron meglevő könyvtáramat olvasom és azt szereztem be "alternatívan"... de itt ott van benne olyan is ami nincs meg papíron...
Tolvaj vagyok? legyen. de amig ez a rendszer marad, eszemben sincs támogatni az írok testén élősködő kullancs rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs