Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
részemről: örömmel támogatnám az írót. ha direktben tőle tudnám megvenni és ő kapná a pénzt.
de ami ebben az országban megy. ugyanannyi vagy minimálisan olcsóbb az ekönyv mint a papír. Nem kell nyomtatni, szállítani raktározni polcra pakolni, üzletet fűteni kasszást fizetni.
azt is hallomásból tudom hogy milyen vérlázító százalékot kap csak meg az író az eladott könyvek után. akár papír akár bitek.Na emellett valamiért nem érzem a motivációt arra hogy az elvi ne lopj alapon 4500at adjak a SEMMIRE a webshopnak forgalmazónak amiből 300 forint eljut az íróhoz. TALÁN...
sokszáz könyvem porosodik a polcon. amiket megvettem annó. mióta eolvasok nem nagyon vettem könyvet. jobbára amugy a papíron meglevő könyvtáramat olvasom és azt szereztem be "alternatívan"... de itt ott van benne olyan is ami nincs meg papíron...
Tolvaj vagyok? legyen. de amig ez a rendszer marad, eszemben sincs támogatni az írok testén élősködő kullancs rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Citizen
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest