Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
részemről: örömmel támogatnám az írót. ha direktben tőle tudnám megvenni és ő kapná a pénzt.
de ami ebben az országban megy. ugyanannyi vagy minimálisan olcsóbb az ekönyv mint a papír. Nem kell nyomtatni, szállítani raktározni polcra pakolni, üzletet fűteni kasszást fizetni.
azt is hallomásból tudom hogy milyen vérlázító százalékot kap csak meg az író az eladott könyvek után. akár papír akár bitek.Na emellett valamiért nem érzem a motivációt arra hogy az elvi ne lopj alapon 4500at adjak a SEMMIRE a webshopnak forgalmazónak amiből 300 forint eljut az íróhoz. TALÁN...
sokszáz könyvem porosodik a polcon. amiket megvettem annó. mióta eolvasok nem nagyon vettem könyvet. jobbára amugy a papíron meglevő könyvtáramat olvasom és azt szereztem be "alternatívan"... de itt ott van benne olyan is ami nincs meg papíron...
Tolvaj vagyok? legyen. de amig ez a rendszer marad, eszemben sincs támogatni az írok testén élősködő kullancs rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest