Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Üdv, kérdeztem már és más a továbbjátszás a különböző endingek közül. De érdemes ezért újra kezdeni, a best ending miatt? Például idegesít a PK rádi meg az hogy minden PK holott a játékban PK ellen akartam menni végig. Most maxolom a karit, de úgy akarnám hogy a legjobb legyen ha van ilyen. Vagy csak a folytatás esztétika? 3. végigjátszás már annyira most nem akaródzik..
thx -
FaTHI
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Én találtam!
-
Devil Smile
őstag
Az új pc frissítéshez talált már valaki magyarosítást?
1.2 patchre már nem jó az eddigi, főmenü előtt kidob a játék vele..
-
Atilla001
senior tag
Üdv! Másnak is ilyen sötét? RT ON. [kép]
Másik kérdés, a játék végén a GRE kulcs megsemmisül. Benny Hill show-ba illő módon.. nem tudtam röhögjek vagy sírjak, ezt még ő is megirigyelte volna.
Mielőtt megsemmisül, minden GRE kulcsos cuccot ki kell nyitnom, mert utána elvesznek mint upgrade lehetőség? Vagy ezt megoldja a játékfolytatás?
thx -
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Nekem meg bezzeg egyes szinten megakadt a grap, mert bugos és nem tudtam upgradet venni hozzá.
Persze, amióta van Harry Potter seprű, már nem is érdekelt... De ha azt is elveszik, részemről is uninstall.Korekre nem is tudom mit mondjak
...nagyon megszoktam! Így azért jó nagy szopó lesz, mert olyan erős fegyvert, amiben használom, amit használok, szerintem még egyszer sem találtam, azóta sem...
Farmolni meg majd farmolja, akinek két anyja van.Kár érte...
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem jàtszok PC-n.
-
törölt tag
Elbaszták a graplinget, meg a korek charmot. Kösz Techland...
-
Atilla001
senior tag
Üdv, van infó valahol a peccselt magyarításról? thx
-
törölt tag
PC-n él az 1.2.0 patch
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
Atilla001
üzenetére
A játék elején bekonfigurálásnál a gamma szintet nem állítottad el? Milyen monitorod van? (Műszeresen kalibrált?)
Egyébként előzőleg írtad egy hozzászólásodban, hogy barna az egész játék színvilága. Én nem tapasztalom (az első rész sem volt), mindkettő nagyon szép grafikailag. Az első mai szemmel is, bár nem olyan régi, 2015 eleji játék. -
Atilla001
senior tag
Üdv.
Kérdezném, hogy játékban másnak is tök sötétek az átvezető scriptek? Zseblámpa nélkül alig látok bármikor és bármelyik belső térben. Elindul a mozi és besötétedik és minden script végén kikapcsolja a lámpát. Gyakorlatilag always on a zseblámpa. Jól gondolom, hogy a fejlődéshez és fejlesztéshez este kell menni? Nappal kutyafüle sincs kint cucc..
Ha nem szpojler, érdemes- érdekes lehet a bazárt választani PK helyett? 2. végigjátszás.
Gyorsan leült ez a topik.. mondom én hogy a DL1 nyomába sem ér
Köszönöm -
boogie84
veterán
Nálatok nem fagy ki a játék? Egyszerűen megáll a kép és windows...
Már visszatettem az egyel régebbi nV drivert is, de ezzel is csinálja. (511.65)
Kártya 100%-on teker, de nem hinném h az lehet a probléma (71 fok max).(CoD MW is ezt csinálja, igaz h az nem csak nálam)
-
axlfsi
veterán
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Lehet màszni a kötélen, csak rohadtúl eszi a staminàt, ezért nem éri meg.
-
Anonymus23
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Ja, nekem is "csalódás" volt az 1. részhez képest, de van pár torony, amire e nélkül nem lehet felmenni, és egyszerűen megközelthető magas tető rész meg nincs siklóernyő közelben, pedig már elég maxos a staminám.
A fizikája valóságűbb lett, de ezzel együtt az OP mivolta el is veszett, nem beszélve arról, hogy a köötélen lógva belengetés sem igazán jól működik, meg ugye nem lehet kötelet mászni /ereszkedni ebben a nyomorult játékban, és ha nem jó a magasság ahol elkapod, akkor kuka lett az akrobata gyakorlat. -
warcat
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Nagyjából semmit sem ér.
Nekem az egyik legkomolyabb csalódás volt, hogy tényleg erre vártam a játékban? -
-
törölt tag
válasz
freeknight
üzenetére
Sokkal jobb, mint az egyben, mert itt legalább működik is valahogy, nem pedig odaránt a világ másik felére.
-
freeknight
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A grappling hook egyébként nem olyan fontos, nagyot nerfeltek rajta az első rész óta, nem kell sietned miatta.
A mentés manuális kimásolása biztosan megoldás lehet, de én geforce now-n játszom, nem tudom neked megnézni, működik-e dolog. -
Anonymus23
veterán
Üdv!
Nem nagyon pörgettem a játékot sztori küldetések szempontjából (inkább csak mellékküldik és gyűjtögetés), de most már nagyon kellene a grappling hook, és ezért belekezdtem a Broadcast küldibe, de előtte azért utánanéztem, hogy a küldetés végén milyen jelentősége van a választásnak, és hát mondhatni "vízválasztó" mert a 3 lehetőségből 3 teljesen más küldetés sorozat jön ki.A kérdésem az, hogy ti próbáltátok-e már visszatölteni a korábbi mentést?
Azaz pl külön mappákba kimásolom a mentés fájlokat időszakosan, és onnan visszatölteném ilyen esetben, ezért nem kezdeném újra az egész játékot, hogy egy másik befejezést kipróbáljak, bár azt se tudom, hogy ez mennyire van az elején/közepén... -
axlfsi
veterán
Jött patch... de most sem javították a Nightrunner toolok upgradelhetősége hibát

... úgy látom, ennek annyi is lassan. Két nap múlva Elden... -
warcat
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Military air dropoknál az épületek tetején találtam párszor íjat is letámasztva a közelében.De lesz árusnál is, mondjuk csak lvl 6 artifactot láttam náluk, lehet később van magasabb is.
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Íjat mikor lehet találni?
Ahogy olvastam a "Let's Waltz!" nevű küldi után kapnék egy blueprintet hozzá, a teljesített küldetések között ott is van kipipálva, de nem találom se a craft menüben, se a craftmasternél
Ez az egyetlen lehetőség íjat szerezni, vagy tudok máshol is? A PK nyílpuska nem számít, azt tudom hogy kell megszerezni, engem a sima nyíl érdekelne.
Illetve van két darab küldi, amit Aiden megígért, hogy megcsinál (spoiler): az egyik, hogy a víztoronyban Jacket meg a másik tagot kikísérnénk a városból, illetve a PK commander, Aitor feleségét kellene felkeresni, miután átértünk a belvárosba. Nekem egyik küldetés se jelent meg eddig. Csináljam tovább a sztorit, foglaljak területeket, vagy bug lesz ez is? -
Atilla001
senior tag
Másnak is iszonyat FPS droppol tegnap óta a játék? Van hogy megakad vagy 20FPS re esik.
-
vvega30
senior tag
...na szóval hard fokozaton játszom és teszt jelleggel, menet közben átraktam közepes szintre, éééérdekes módon itt minden fegyvert minden itemet el tudok adni a kereskedőnek és nem 1-2 pénz áron. visszaváltottam hardra és megint nem tudok eladni csak 10-ből 1 itemet.
az fícsőr a hard fokozatra? Kappa -
axlfsi
veterán
Gondolom a Store-ban (vagy amelyik platformon vetted), ahogy az előzőket is lehetett...
Itt az első (xboxra) -
törölt tag
Durva ez a THV.
link -
eddienhl999
tag
Sziasztok!
Valakinél fordult már olyan, hogy játszol majd egyszer csak elsötétül a kép és azt írja ki, " a játék visszarak a kezdőképernyőre, mert a profilod megváltozott." Ez mitől van? Epices egyébként. -
törölt tag
A következő ruha+fegyver pack a Ronin lesz. Sajnos ezt is 3 részletben kapjuk meg.
-
sunci_02
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi a választ sikerült. A logi egeremmel nem sikerült most másik egér is be van dugva, azzal megy. A Logi egerét ki-be lehet kapcsolni, hogy a scroll simán forogjon, vagy "akadozva" lehet az kavar be. NA mindegy, sikerült. Köszi.
Más:
Nagyon sokszor beakadok. Sok bug van a játékban. Soxor elakad a tető felmászáskor, megy le a stamina de nem tud felmászni. Én a DL1-et imádtam, többször végigvittem nálam ez a DL2. sokkal gyengébb. (eddig)
-
vvega30
senior tag
válasz
Atilla001
üzenetére
Nekem őrületesen bejön a játék. De az a legszörnyűbb az egészben, hogy igazad van. Pont ma csináltam azt a részt és első kérdésem az volt, hogy te hülye picsa miért csukod be előttem az ajtót???

És még mindig nem tudok eladni semmit a vendoroknál, még azt a fegyvert sem amit konkrétan tőle veszek meg... -
Atilla001
senior tag
Ezt hagy írjam már le.
Szóval rohanunk a lenyilazott átalakult Keringő(Waltz) elől, a csaj mondja hogy RUN BOY RUN.. erre minden ajtót becsap az orrom előtt. Amit kinyitva megakad a futam és animációban belöki. Minden ugribugri kötél rúd oda van készítve.. (lehetnének leszakadt csövek, vezetékek). Aztán a végén odatesz egy raklapot az ajtó elé ami pont befele nyílik..
Csak azért írom le mert DL1-ben ez tök jól működött, megakadás nélkül tudtál szaladni ajtón deszkákon keresztül Ott a para szint 10 volt, itt zeró. Csak röhögök az egészen..
Azért merem leírni, mert ez is a játék része és ez a véleményem.. mert hogy megint jön az Aura beszólás..ja és nincs animálva a kilincs

Leültem..
-
sunci_02
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na de miért nem lehett továbbra is az a gomb ami az összes más funkcionál működik pl. Craftolas ?? Hazamegyek megnézem. Láttam ott valami kis pixel csíkot de nem akartam elhinni h az az.
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok.
Megörülök hogy nem tudom upgrade-élni a medicine-t. Van 17 db cucc hozzá de inaktív az upgrade gomb. Pedig csak 5-öt kér a craftmesrer. Játék elején vagyok és nagyon kellene mert lassan healingel a karakterem. Esetleg bug?
-
axlfsi
veterán
... aztán olvasom ezt és rájövök, hogy még mindig szép az élet!

... csóri gyerek
-
axlfsi
veterán
Ezt az este pontosan megnéztem és:
- paragliderem 3-as (maxos)
- UV lámpám 3-sa (maxos)
- grapplehookom 1-es - és SEHOL nem kínának fel upgrade blueprintet a Craftmasterek

... arra gondoltam, hogy randomokhoz próbálok majd be-be csatlakozni, háthat így valamiképpen "kibugoltatom" ... egyéb ötletem nincs
Bizony, ez egy gambreaking bug és egyelőre (ameddig elolvastam), nincs is rá megoldás. PC-sek valamilyen developer szarságot lehúzhatnak valahonnan és azzal felupgradelik, de talán nem is igazán legal a megoldás...
Hát, ez kurvajó!

UI.: mindegy, odaadom a cuccaimat havernak, tegye félre, aztán egy új karival visszamegyek hozzá, amíg átadja nekem vissza... a gearem és a fegyverek legyenek legalább meg, aztán a többit kénytelen leszek újra kihúzni, végigmenni
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Elhiszem Neked... haver pl. akivel játszom, pár órával előttem volt és már kijtszotta ... általában Ő jön be hozzám mert amúgy az npc-k nem skálázódnak hozzá, így könnyűá a farm neki, nekem is ... sok mellékküldimet együtt csináljuk, de a fő stroylineba is besegít néha, hogy ne menjek egyedül. Nagyon sokszor elmítette, hogy ez neki nem is volt ... de nagyon jó példa lehet a VR Pisti is, aki pár óra alatt kitolta, kb. semmit nem upgradelt vagy csak 1-2 dolgot, mellékküldiket nem is tudom ment-e, kevesebb mint 21 óra alatt már Waltzot üldözte és vége lett a játék... Elképesztő különbségek vannak befejezés és befejezés között. Hja, a karaktere is talán valami 5-ös csak... Én már 8-9-es gearekben játszom, 450-500-as sebzésű fegyverekkel, kimaxolt Perkek (a bal oldal még nincs) és állítom Nektek, hogy minél tovább játszod, annál jobb és élvezetesebb lesz

Ez a storylineban az ún Spy Game lesz, ami feladat több részből és szakaszból áll, ennek a legutolsója, amit említettem Find the Crates and Avoid Being Detected, amit miután elkezdted, már nem tudod megszakítani; ha failed, ugyanott kezded, nem lehet elutazni gyorsutazással sem, mert nem engedi, az egyetlen mentés, amit a játék készít is innen indul... szép baleset (persze, megcsinálom, na de azért akkor is ... elég furcsa, hogy nincs semmi választásod, csak egy teljesen új karakter (mentés)).
-
axlfsi
veterán
Még nem akartam kijutyubozni, de Nektek ez a metróban lopakodós, valami ládákat megtalálos, de senkit nem beaggrózós és megölős stroy quest flottul meglett?
... párszor nekifutottam, de nem ehhez vagyok szokva, nem véletlenül nem Splinter Cellel játszok... próbáltam, hogy dobok elfele vagy mögémfele ocinokat, hogy eltereljem az első két PK figyelmét, de olyan kicsit ott minden zegzug és kevés is (ahol kezdem, a sötét lyuk, de ott is megtalálnak vagy a metrókocsi, de ott is, ha kifeszítem az átvezető ajtaját, azt is látják, hallják, .... gondolom 1 perc kikeresni egy végigjátszást, ... de ezt ki kellett írnom magamból
(egyedül akartam megoldani, de szenvedni sincs kedvem ... ja, és vagy megcsinálom vagy kezdhetem előről; egy mentés van, az is automatikusan készült és innen folytatja, ahogy a Continue is, szóval még csak véletlenül sem szkippelhetem innentől, ... azért még van baj a játékmechanikával) -
törölt tag
Ez a postàs és szörnyvadàsz sidequest sorozat egész jó volt.
-
GAbre
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=B35WBcTrv6k
Valakinek van 5lete,hogy lehet ezt befejezni?
Ott vagyok 13 perc körül,hogy kinyissam az ajtót,de az van,hogy kélek várj.
Vártam 1 egész napot,nappal,éjjel próbáltam többször.
Közben mentem kicsit előre main storyval is.
De csak kérlek várj az interakcióhoz.
-
FaTHI
őstag
Nem tudom meddig lesz fent, akinek kell töltse : [Magyaritás]
-
törölt tag
PK Pack 3/3 tölthető.
-
axlfsi
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Ettől félek én is ... esküszöm, valami rémlik is, hogy amikor még az elején, az első alkalmak egyike során, nekem még meg sem voltak a para es grap., mintha az egyik Craftmasternél lett volna upgrade lehetőség és végigvásároltam volna, ... de most mégis egyesnek látom (és tapasztalom is) ezeket ...
Nehogymár most emiatt előről kelljen kezdenem, mert kardomba dőlök
-
boogie84
veterán
Nalam is volt bug a cuccokkal. Foleg miutan becsatlakoztam ismeroshez. Onnantol borult a dolog. Eltunt, nem tudom fejleszteni, ernyo helyett majdnem mindig csakanyt dob mikor nem vagyok 150m magasan...
Az az erzesem h megjeleneskor, es az azt koveto par napban volt a legjobb a jatek. Akkor nem volt fps dropp, se problema a kiegeszito eszkozokkel.
Igaz volt problema pl a mozgassal. -
S e t h
nagyúr
Érdekesek ezek a fejlesztések is. Van olyan dolog ami még nincs kimaxolva, erre eltűník a fejleszthető tételek közül.
De a paraglider, uv lámpa fejlesztése is furcsa volt. Egyszer nyomtam upgrade-re és mindegyik fullos lett. Ennél durvább bugom se legyen soha, viszont az bosszantóbb, hogy van olyan fejlesztés, amit már nem tudok fullra húzni, mert eltűnt a craftmaster listájáról. -
axlfsi
veterán
Srácok!
A NIGHTRUNNER TOOL-ok upgradejának lehetősége azonnal és amíg ki nem maxolod, mindvégig adott lesz a Craftmastereknél, vagy csak idővel jönnek elő, lassacskán az Upgrade lehetőségek?
... egy ideje már pl. megvan a graaplehook, uv lamp és paraglider is, de nem tudom upgradelni a kötelet és az ejtőt, mert egyik Craftmasternél sem látom a lehetőséget (az UV lámpát pedig már régen kimaxoltam - ahhoz volt Upgrade...). -
FaTHI
őstag
Remélem ez már jó lesz [Magyaritás] nálam működik a link remélem nektek is!
-
törölt tag
Dying Light 2 Pre-Order Bonus Content
Ha kellene valakinek, végre megkaptam. Artbook, OST, és egy Comic Book.
-
Atilla001
senior tag
De most komolyan, csak nekem baromi ronda és egyhangú ez a játék. Ócska mindenbarna ronda egyhangú textúrák. A DL1 ben csak úgy mentem sokszor és csodáltam a részleteket. Ezen meg minden fosbarna és egyforma. És még ráadásul kibaku lassú.. nem, high-on se szebb..
Próbálom játszani, erőltetem, de egyszerűen csak wtf érzésem van.. óriási csalódás..
Ezen meg felsírtam.. AAA, nextgen, 2022.. lónaka f*sza.. [kép]
bocsánat, leültem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A patch előtt is te töltötted fel

Gondoltam anno, hogy túl szép is ez, és csak meglátta ezt a Techland is.
A “nagy hármast” be “kellett” szereznem: DL2, HFW, ER

Csak azért írom le mert DL1-ben ez tök jól működött, megakadás nélkül tudtál szaladni ajtón deszkákon keresztül Ott a para szint 10 volt, itt zeró. Csak röhögök az egészen..
Be is fejeztem. Majd behunyom a fél szemem aszt úgy jáccok. ;)