Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Íjat mikor lehet találni?
Ahogy olvastam a "Let's Waltz!" nevű küldi után kapnék egy blueprintet hozzá, a teljesített küldetések között ott is van kipipálva, de nem találom se a craft menüben, se a craftmasternél
Ez az egyetlen lehetőség íjat szerezni, vagy tudok máshol is? A PK nyílpuska nem számít, azt tudom hogy kell megszerezni, engem a sima nyíl érdekelne.
Illetve van két darab küldi, amit Aiden megígért, hogy megcsinál (spoiler): az egyik, hogy a víztoronyban Jacket meg a másik tagot kikísérnénk a városból, illetve a PK commander, Aitor feleségét kellene felkeresni, miután átértünk a belvárosba. Nekem egyik küldetés se jelent meg eddig. Csináljam tovább a sztorit, foglaljak területeket, vagy bug lesz ez is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez az egyetlen lehetőség íjat szerezni, vagy tudok máshol is? A PK nyílpuska nem számít, azt tudom hogy kell megszerezni, engem a sima nyíl érdekelne.