Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Steam-en megint akciós, -33%.
Én nem vártam tovább, megvettem.
-
Rossi
addikt
Ha valakit érdekel, 16.000 Ft Xbox-ra, még pár napig.
-
Atilla001
senior tag
üdv, tudja valaki, hogy lehet e egyszerre 5 nél többet kilőni a nyílpuskával, illetve idő előtt újra lehet e tölteni? Mindig rosszkor fogy ki.
thx -
Peace
nagyúr
Jó móka volt ez, nem bántam meg a rászánt időt. Mondjuk kicsit hamar véget ért a sztori miután ráuntam a tápolásra és ráfeküdtem a fő szálra. De annyi baj legyen. Ugyanannyiért adtam el, mint amennyiért vettem. Ingyen abszolút jó vétel volt.
-
Winne
nagyúr
Köszi a tippeket!
-
la_cc
addikt
33% akcióban is 16k az alap verzió, elég nevetséges ár egyébként...
-
Peace
nagyúr
Nekem sokkal jobban bejön, mint az első. Mondjuk én idén toltam le a DL1-et és azért a kor követelményeinek már nem annyira felelt meg. De az élőbbnek ható NPC-k már sokat hozzátesznek az egészhez a fejlettebb arcmimikával és testmozgással. A sztori is korrekt, fejlődni is szeretek.
-
Winne
nagyúr
Most akkor érdemes megvenni a játékot, vagy az elsővel ha sokat játszottam, akkor ez már nem ad olyan pluszt, amiért érdemes?
-
Atilla001
senior tag
Üdv! A DL2 kéri hogy lépjek be a steam fiókommal a techlangg oldalról. Ez mennyire biztonságos? Megérnek ennyit a CLAIM cuccok?
thx -
ScomComputer
veterán
-
ssgk
aktív tag
Hmm érdekes, most berakták -33% ba és holnap jön summer sale (amin promozva lett az akcioja) Ott megint akciós lesz vagy nem szerintetek ? Mert nem logikus, hogy pont summer sale előtt lejár az akció és újra berakják. De ha ott is akciós lesz megvenném inkább ott.
-
Atilla001
senior tag
akciós a steam-en
-
Peace
nagyúr
Szombaton kezdtem PS5-ön. Tegnap felfedeztem egy segélykéső gombot. És annak ellenére, hogy single playerre volt beállítva, bejött random emberke segíteni. Aztán lelépett és behívtam még egyet, aki szintén benn volt és egy csomót segített. Utána felfedeztem, hogy kidobja az online játékok listáját, ahova én is be tudok csatlakozni másokhoz. A kérdésem az, hogy a becsatlakozásnál ami küldetéseket megcsinálunk és ami ládás cuccokat kiszedek, azok csak a host játékában maradnak úgy? Vagy ha visszalépek és a sajátomban kalandozok single módban, akkor már nálam is el lesznek végezve és ki lesznek ürítve? Ez is jó nagyon, hogy átállíthatom nyilvánosra a játékomat voice chat letiltással és automatikusan küldözgeti a segélykérő jelzést. Szeretek kóoppolni, de ismerősök közül ugye senki nem tolja. De ha esetleg van itt PS5-ös játékos, aki szívesen jönne be hozzám 2-3-as szinten bohóckodni, írjon nyugodtan. Bohóckodást úgy értem, hogy kerületeket teljesen kipucolni, skill fejlesztő tárgyakat begyűjteni. A main story-val majd én haladok szépen egyedül.
PeaceHUN néven vagyok PSN-en. -
axlfsi
veterán
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Dettó! Amennyire vártam már a bejelentés óta, annyira gyorsan kivittem és csak néztem ki a fejemből, hogy ez ennyi volt?! ... aztán semmi nem maradt benne, azt a pár mellékküldit meg egyszerűen nem érzem, hogy meg akarnám csinálni (és ez baj). Egyszerűen nem ad már semmi újat, ... PvP jöhetett volna bele.
-
SkyTrancer
senior tag
én pár napja fejeztem be a játékot, de pontosan így érzem én is, abszolút fejelthető volt az egész, az első rész valahogy jobban hihető volt mint ez.
Rossznak nem nevezném meg kiforrott stb, de valahogy ez a sztori, meg a karakterek, meg nem is tudom az egész, végig az volt hogy na jó ha már megvettem csak végigtolom, de azt mondom ha az előző rész 10/8 akkor ez 10/6 kb jóindulattal 7, hiába minden
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Játszik még valaki rajtam kívül? Szokott valaki ruhákat cserélgetni az akcióhoz illően és vagy fegyvert váltani? Statok miatt. Megvan mindenkinek a 126+30 inhibitor?
Amúgy 1.4.0 update..
-
Atilla001
senior tag
Üdv! Indított már valaki kimaxolt NewGame+ ra újabb NG+ -t? Van értelme?
thx -
Aloha.
Epic store-ban 13 ezer HUngarianFabatka a játék most, elgondolkodtam a vásárláson, az első résszel elég jól elvoltam...mennyire sikerült az optimalizálás?
Elég régi a gépem már, 3440x1440-ben mire számíthatok nagyjából egy 2070superrel?...mondjuk ultrán, RT on...
Szerk.:50- 60 elég lenne, de mondjuk a 30 kevésbé....

-
Micsurin
nagyúr
Nem zárták ki, hogy lesznek. Jelenleg plot miatt vannak elzárva ha jól hallottam ingame a convot. De Twitter potsban nem zárták ki, hogy visszajöhetnek még.
Techlandgg-n az a szablya DL1 vagy 2 reward? Ha 2, hogy oldom fel? Marhára nem adja meg ingame... DL1-ben ellenben mindent kioldott már.
Csak nekem tűnik grindolosabbnak mint az első rész?
-
törölt tag
"Dear Pilgrims, your feedback always has the highest priority for us, and we want to be honest and transparent with you. We will still need a bit more time to develop the first story DLC. It is now planned to be released in September. We apologize for the delay, and please take a look at the updated RoadMap for Dying Light 2 Stay Human.
However, in June, we will introduce the first game Chapter entitled “In the Footsteps of a Nightrunner,” filled with content and events, as well as the highly anticipated photo mode, so stay tuned for more action in The City!" -
törölt tag
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom hány patch jött ki február óta, de két hónap után folytatom a játékot és elég szép bugok vannak még most is benne.
Lengyeleknek ez vhogy sosem akar összejönni. -
SkyTrancer
senior tag
köszi
-
Busterftw
nagyúr
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Hamarosan lesz Steam sale, lehet lesz akcioban.
Vagy Majus vegen Open World sale kereteben talan.
Szerintem varj Majus vegeig, hatha lesz akcios.
-
SkyTrancer
senior tag
Első rész tetszett, igazából egy kiforrott Dead Island játék ez, szóval szívesen nekiállnék ennek a résznek is, de jelenleg nagyon combos az ára. Nem lehet ehhez hozzájutni valahol akciósan ? 20 ezret azért nem akarnék most kicsengetni érte.
Nem tudtok valami akciós helyet ? -
adam00128
csendes tag
...
-
Atilla001
senior tag
én vagyok a béna, de hogy jutok el a főküldetés kövi helyszínre az adott helyről ha nincs gyorsutazás??? mókuskálok, namondom megyek tovább és csak nézek ki a fejemből, hogy hogy...
thx
[kép] -
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Neked hány óra volt? Én mondjuk mellékeztem sokat, meg kolbászoltam, és még ki se toltam a játékot.
-
Nem lett vajon ez egy kicsit iszonyú rövid?

Valahogy azt érzem, hogy totál kár volt mindig alapanyagokat venni, lootolni, farmolni hogy meglegyenek a skillek meg a fegyverek, jópár side quest, toronymászkálás, inihibitor gyűjtés, városirányítás után mondom mostmár viszem kicsit a storyt is hogy legyen miért kraftolni meg minden, erre belefutok az epilógusba
úgy hogy még fel sem szabadítottam minden városrésztA játék tetszett, bár a days gone a sztori miatt talán jobban, csak ez sajna marha rövid lett ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem értem mire gondolsz. Mindened megmarad, csak a story lesz resetelve. Mondjuk a storyból kiszedhető cuccok gondolom (glider, flashlighrt, grapling hook, stb) elvesznek, viszont mikor megszerzed, akkor az előző jàtékban elért szintet kapnàd. Én legalàbbis ezt vàrnàm.
-
axlfsi
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Egy új mentés, nyilván teljesen új játékot hoz Neked, azaz, nem marad meg semmi... vagy mire gondoltál, hogy "megmaradnak a fejlesztések"?
-
freeknight
őstag
válasz
üzenetére
Na ha jön a new game+, akkor nekiállok megint. Nem lett rossz játék ez végül, az első 5 órában sokkal rosszabb véleményem volt róla, pont azért, mert az elején nulla staminával elég nyögvenyelős a parkour, de ha megmaradnak a fejlesztéseid, sokkal "smoothabb" lesz az elején is a mozgás.
-
törölt tag
Survivors,
Our team is working hard on patch 3 for Dying Light 2 Stay Human.
It will be one of the biggest patches we've released so far.Apart from many fixes for both co-op and single-player mode, it will also introduce a New Game+ mode, which will give you more reasons to re-visit The City.
We're planning to release patch 3 on all platforms by the end of this month. Full notes will be available once the update is live. -
freeknight
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
Az, hogy milyen arányban, milyen területeken maradnak meg a frakciók, azt nem a történet alatti döntéseid határozzák meg, hanem, hogy a víztornyok és erőművek bekapcsolása után kinek adod a területeket. Ahogy látom, neked a PK cuccok kellenek, attól még nyugodtan adhatsz nekik mindent, a sztoriban meg választhatod a Survivoröket, vagy a Colonelt. Én is így csináltam, minden terület ment a PK-nek, hogy legyen pl számszeríj, a végjátékban meg a Survirorok mellé álltam. Nem támadnak meg ezután sem a PK-k a területükön, nem is tűnnek el, a két dolog, tehát a sztori, és a területosztogatás teljesen független egymástól.
-
Atilla001
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
megmarad, de elvileg nem mindegy milyen arányban, milyen területeken. Lásd víz vagy nemvíz. A rádió a frakciók a hozzáadott plusszok.. (pályasegítők) különben még azt sem vágom, pedig 2 verzióm van, hogy mennyi jelentősége van vagy lesz később..
-
Atilla001
senior tag
üdv, ha nem akarom megölni a Colonelt, akkor nem tudom leengedni a vizet? A secret endet szeretném azzal a rusnya békapofájú Lawan-nal, de akkor nem ölhetem meg. Ez most az ending utáni játék miatt érdekes ahol nem akarok PK se banditákat. Halszem rádiót és számszeríjat. thx
-
Atilla001
senior tag
Másnak is beesik az FPS 20 vagy az alá RT-t használva. Random belaggol és ott is marad, csak teljes újraindítás után lesz jó.. egy darabig
-
Atilla001
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
köszi a tippet, le is úsztam őket.. jipíííí
-
FaTHI
őstag
Hogy kell és hol utólag leengedni a vizet?
-
freeknight
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
Teljesen üres a városrész, pár inhibitor van ott, de azokat össze tudod szedni a vízben is. Annyi hogy ha leengeded a vizet, az a terület tele lesz a játék legidegesítőbb ellenfeleivel.
Illetve egész pöpec kis 9-es szintű fegyverek vannak ott pár helyen ,de ezeket is össze tudod szedni ha víz alatt van a városrész. -
Atilla001
senior tag
Minimum három olyan küldetés van amit nem lehet befejezni vagy bugos vagy a sztori vége előtt kell megcsinálni mert utána nem lehet. Például olyan helyre mutat a jelölés amit megsemmisített a rakétázás a játék vége fele. Mire rájöttem, addigra elcsesztem vagy egy órát, kerestem, hogy hova kell menni. Mi így is hosszú órákat éjszakákat át farmol 6 nék mire minden cuccot fel viszek maxra aminek semmi értelmét nem látom mert gyakorlatilag nem is használtam. Érdekes módon most hogy ki vagyok Max olva egyszerűen nem találok 450 sebzésnél nagyobb fegyvert jelenleg egy katana van felturbózva és arra nyomom a korrek charmot mert nem találok jobbat. Emberek ellen nyílt terepen meg tökéletes a nyilazás felesleges szembeszállok velük egyszerűen lelövöm őket a tetőről. Asszem inkább újrakezdem és megcsinálom a legjobb befejezést. Most leengedném a vizet a víz alatti város ról de van annak értelme az utójátékban vagy az egy meddő terület csak nincs benne víz? Amikor a erődhöz lehet úszni a játék vége fele a víz alatt a fal szélén találtam egy kapcsolót amit még sehol sem láttam hogy az mire való én kapcsolódtam de nem láttam semmi változást tudja valaki hogy az mi. Ahova a bolond autós gyerek bevisz annak az épületnek az egyik szélén a víz alatt kell megközelíteni és az épület alján szélén van egy piros kapcsoló.
-
FaTHI
őstag
Én 100órát tettem bele kb. Minden küldi kész lett. Jó volt várom dlc ket
-
axlfsi
veterán
Na igen! Én sokkal kevesebb órából kimaxoltam (igaz, csak egyszer vittem végig), illetve jó pár mellékküldit sem csináltam meg, mert engem már azok SEM kötöttek le ... sajnálom, mert amúgy nagyon jó az irányítás ... lehet visszanézek majd rá, a mellékküldikre.
PvP részt nem ígértek ebbe a részbe?
-
Atilla001
senior tag
érdekes jelenség számomra, de abban a pillanatban ahogy megszűnnek a kihívások, totál érdektelenné válik a játék.. egyszerűen minden max, (kivéve a kreálható dolgok, mert egyszerűen nem kell. egyszer sem használtam tűz víz vagy áram damage csökkentőt.. nem is értem minek) nincs mit csinálni... a hasztalan vagdosás meg trófea farmolás nem köt le..
-
zozika84
őstag
Sziasztok,
Azt nem tudni, hogy terveznek HDR támogatást rakni a jatekba?

-
FaTHI
őstag
Már van a játékba 80 órám nem sietek. Most szeretem meg a Graplinget kb. Mennyi lehet még a fő storybol kb?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple iPhone 17 - alap
- Sorozatok
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én meg azt hittem, hogy valami side quest visz oda vagy valami. Köszi a választ!