Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Üdv!
Nem nagyon pörgettem a játékot sztori küldetések szempontjából (inkább csak mellékküldik és gyűjtögetés), de most már nagyon kellene a grappling hook, és ezért belekezdtem a Broadcast küldibe, de előtte azért utánanéztem, hogy a küldetés végén milyen jelentősége van a választásnak, és hát mondhatni "vízválasztó" mert a 3 lehetőségből 3 teljesen más küldetés sorozat jön ki.A kérdésem az, hogy ti próbáltátok-e már visszatölteni a korábbi mentést?
Azaz pl külön mappákba kimásolom a mentés fájlokat időszakosan, és onnan visszatölteném ilyen esetben, ezért nem kezdeném újra az egész játékot, hogy egy másik befejezést kipróbáljak, bár azt se tudom, hogy ez mennyire van az elején/közepén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wuthering Waves
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Logitech szerviz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest