- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Elnézésed kérem, félreérthetően írtam..!

Ugye a virtuális memória ha jól tudom a RAM + lapozófájl összessége, szóval nálam nem 20GB a lapozófájl "csak" 12GB, erre jön rá a RAM, így lesz 20GB virtuális memória.
Elég ránézned a HWInfo64 szeletre amit linkeltem, a RAM peak 6.5GB volt ezzel párhuzamosan pedig 3GB lapozófájl szinten, így jön ki a virtuális memória peakhez a 9.5GB. Ezt fél óra játék után..
Ergo az, hogy csak akkor nyúl a lapozófájlhoz ha megtelt a RAMsajnosnem igaz, legalábbis látszólag.Arról látod pont fogalmam sincsen, hogy mi és mit pakolgathat a lapozófájlba, szóval ez a vRamhoz köthető esetleges párhuzam számomra új volt, thx.

Mint mindenki aki első multira elindította az Arma3-at anno, én is egyből becsapódam a topicjába, hogy hilfe mert ez bizony elég szarul fut. Ott ajánlották először a lapozófájl fixre vételét illetve annak kiterjesztését, jópár más dologgal párhuzamosan persze.., azóta használom így.
Csak annyit látok, nagyon sok játék szívesen terpeszkedik benne, mélyebb technikai tudás hiányában nem tudom, pl az ARMA3 esetén a lapozófájlba/ra került 9GB (ugye erre írtam hogy láttam már ott 17-18GB-os virtual memory peaket..) hova máshova tudna "menni" vagy mi is az az adatmennyiség pontosan. Ez a 12GB pont nem hiányzik és szemmel láthatóan használják is a játékok bőszen, tömören ezért nem tartom szerencsés vagy logikus lépésnek a herélését..
(#177) Enton:
Survivor "húzásra" toronymagasan ver mindent az Airdropok szedegetése/Quartermasternél való leadása, az első pályarészen még 2db jóság van egy ládában, a másodikon már többnyire csak 1db és ugye darabra jár a Survivor XP. Speciel hamar ráálltam arra, ha meghallottam a repülőt már néztem is fel az égre és felvettem a futócipőt..

Az éjszaka a Combat/Agility skillfa húzására kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák

- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest