Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
1. Ezek a meghajtók (ez biztosan) cable select módban működnek. Alapvetően ez nekem az új meghajtónál slave üzemet jelentett, de mivel a gép BIOS-a masteren keresné, nem bootolt be róla. Az átkötő kábelen a 47. lábat le kellett húzni földre, így masterként működik, a gép pedig bootol róla.
Tehát minden tökéletesen működik, leszámítva a CD ''rendes'' visszajelzését a HDD LED mellett (így nem látom, mikor mennyire dolgozik, mivel maga a meghajtó alapesetben nem látszik - oldalt van).
2. Az új meghajtóval ezekszerint nem kéne működnie, épp' ez a bajom...
A régivel természetesen működik a LED, és bekapcsoláskor egy pillanatra most is felvillan.
Persze, ha egy vinyó mellé lenne kötve a CD ''slave''-ként, akkor idegesítő lenne a LED viselkedése, gondolom ezért nem használja. De mivel nekem csak ez lóg ezen a vezérlőn, és külön visszajelzése van, jó lenne, ha kiadná a jelet.
Amúgy nekem van olyan vinyóm, amiben kinyiffant valami, ezért nem hajtja meg az IDE LED-et, de egyéb tekintetben működik. Tehát a DVD meghajtótól függ, hogy kiadja-e a jelet.
3. Firmware frissítés szerintem sem segít (nem erre való, lévén ez nem hiba). Egyébiránt ha találtam volna hozzá újabbat, frissítettem volna, de eddig még csak régebbit sikerült (majd azért még megnézem).
Remélem, sikerült érthetőbben leírnom a problémámat.
Érdekelne, kinek mi a véleménye, esetleg valami javaslat, hogy mivel próbálkozzam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Filmvilág
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Le Mans Ultimate
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest