- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
1. Ezek a meghajtók (ez biztosan) cable select módban működnek. Alapvetően ez nekem az új meghajtónál slave üzemet jelentett, de mivel a gép BIOS-a masteren keresné, nem bootolt be róla. Az átkötő kábelen a 47. lábat le kellett húzni földre, így masterként működik, a gép pedig bootol róla.
Tehát minden tökéletesen működik, leszámítva a CD ''rendes'' visszajelzését a HDD LED mellett (így nem látom, mikor mennyire dolgozik, mivel maga a meghajtó alapesetben nem látszik - oldalt van).
2. Az új meghajtóval ezekszerint nem kéne működnie, épp' ez a bajom...
A régivel természetesen működik a LED, és bekapcsoláskor egy pillanatra most is felvillan.
Persze, ha egy vinyó mellé lenne kötve a CD ''slave''-ként, akkor idegesítő lenne a LED viselkedése, gondolom ezért nem használja. De mivel nekem csak ez lóg ezen a vezérlőn, és külön visszajelzése van, jó lenne, ha kiadná a jelet.
Amúgy nekem van olyan vinyóm, amiben kinyiffant valami, ezért nem hajtja meg az IDE LED-et, de egyéb tekintetben működik. Tehát a DVD meghajtótól függ, hogy kiadja-e a jelet.
3. Firmware frissítés szerintem sem segít (nem erre való, lévén ez nem hiba). Egyébiránt ha találtam volna hozzá újabbat, frissítettem volna, de eddig még csak régebbit sikerült (majd azért még megnézem).
Remélem, sikerült érthetőbben leírnom a problémámat.
Érdekelne, kinek mi a véleménye, esetleg valami javaslat, hogy mivel próbálkozzam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest