Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Épp most oldódott meg. Azt sem értem, hogy most meg miért...
Nem ezzel az oldallal volt gond, hanem már az űrlappal. És nem magával az űrlappal, mert az adatokat elfogadta. Egyel később, amikor már elfogadod, hogy ez neked ennyibe fog kerülni ajróban és forintban akkor nem ment tovább. Nyomtam a gombot és jött a hibaüzenet...
Most a hibaüzenet gombjára nyomtam rá, (Próbálja meg később) ami tegnap este óta itt virított a monitoron, mert nem zártam be az oldalt.
Először csak homokórázott egy negyed órát, majd amikor eluntam le akartam frissíteni az oldalt, hogy megpróbálom megint, de akkor kidobott egy új üzenetet, hogy: "Az adományt teljesítettük!"
Ez meg már a webgrabé:
Donation Done
Please give us some time, normally less than a day to handle your donation and give you the donator badge
Thanks!
WG++ teamAzért az ember azt gondolná, hogy a huszonegyedik században egy "ilyen bonyolult művelet" nem huszonnégy órát emészt fel az ember életéből és nem okoz többszörös agyvérzést!
Kicsit félve mondom ki ebben az ügyben, hogy dzsobdáun, mert várom a következő megpróbáltatást, ami már a sírba tesz. Mindezt egy Elektronikus műsorújságért, amibe az van írva, amit olvasni szeretnék!!!
A hülyének is megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hülyének is megéri!