Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocske
csendes tag
Sziasztok!
Két éve vettem egy winfast dtv2000H plus hybrid kártyát, aminek mostanra értelme is lett, mivel van Gerecse tornyunk. Problémám win7 és xp alatt egyaránt akad az összes kép, hang. TSviewer szerint folyamatos 90% feletti jelem van. A szoftver, amivel próbálkozom: PVR2, illetve néztem a dvbDream illetve smartDVB programokat. Tapasztalatok:
pvr2-nél a kodek 2009-es, amit kiír, nem tudom hogy kéne változtatni
smartDVB befagy keresésénél
dvbDream (30 napos) akad, mint PVR2Legújabb divx fenn, mit rontok el?
Láttam a frekvenciak.hu-n http://www.frekvencia.hu/mpeg4hd-stbs.htm nincs meg a kártyám, csak a 2300H változat. Ennyi lenne, mondjak le róla, pocsék a kártyám?Hozzászólásokat keresgélek 2 napja, angolul, magyarul, nem találtam pont ilyet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann