Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
koszi,igen van hozza 220-as dugalj+potmeter. feszultseg alatt, latom hogy pirosan eg a led, szoval laikus oldalrol ugy gondolom hogy kap aramot. tegnap este szetcsavaroztam, de belul nem lattam sehol hogy az erintkezes megszakadt volna vagy hasonlo. szoval antenna fronton el se tudom kepzelni mi tortenhetett/miert halt meg egyik pillanatrol a masikra... porbalok szerezni egy masik tv-t megnezni avval mukodik, lehet a mostani tv-m antenna dugoja halt be??

-
dellfanboy
őstag
idaig egy ilyen belteri antennat, hasznaltam az m4sport vetelehez:[link]
viszont egyik naprol a masikra meghalt a rendszer. probaltam ugy hogy direkt kotom a tv-be az antennat[volt koztuk egy hosszabito] de az eredmeny nulla.
a kerdesem, hogy letezhet, hogy az antenna az egyik naprol a masikra meghal? ha igen meg lehet javitani? ha nem akkor ti milyen antenna vetelt javasoltok? ill. neten talaltam 1-2videot ahol rezkabelbol/sorosdobozbol alkotnak dvb-t antennat. itt van vmi best built kategoria? amit erdemes megepiteni?mindigtv honlapja alapjan a vetel eros: KÜLTÉRI ANTENNÁS VÉTEL (KÜLTÉRI MIN*)
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann