Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
upszilon
üzenetére
En is ilyesmivel jatszadozom mostanaban, ket progi nez ki igeretesnek: Smart Cutter for DV and DVB (van belole ingyenes, de az vizjelezi a vagott videot) illetve a VideoReDo TVSuite H.264... mindketto kepes kockapontosan vagni, es a szukseges reszeket smart renderinggel ujratomoriteni (tehat csak a vagas kornyeken tomorit, minden mast masol ujrakodolas nelkul). Nekem a VideoReDo szimpatikusabb, m2ts-be szoktam kiszedni a cuccot belole, eac3to-val demuxolhato a hang es DirectShowSource-ot hasznalva a video is megetetheto a hagyomanyos avisynth-es megoldasokkal. MKV-ba viszont meg nem sikerult 1080i50 videokat bemuxolnom hiba nelkul (allitolag az mkv nem kezeli jol az 50i tartalmakat).
-
nfsu17
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
a Kaffeine m2t-ben rögzít.
Sajnos nem ismerem.
DVB-T-ről beszélünk most? m1 hd, m2 hd, duna hd?
nem szeretném átkódolni
Nem beszéltem átkódolásról, a tscutter nem kódol semmit sehova, csak kivágja neked azt, amire szükséged van. Pár másodperc alatt nem is lehetne átkódolni egy órás anyagot.
csak le szeretném szélezni,
Ezt még kifejtenéd nekem?
ki szeretném vágni a hirdetéseket
Erre van a tscutter. Az, hogy a kész eredmény jó-e vagy nem, mondjuk 5 kivágott reklám után, az már más kérdés.
Tehát nálam nem az mpeg4-es fáljok valódi vágásáról van szó, hanem a HD-s mpeg4-es transzport-szteamok splitteléséről.
Én vágás alatt azt értettem, hogy adott egy film, közben 5 reklám, kivágom a reklámokat, megmarad a film.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann