- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Mi az az m2t?
Nézd, W7 alatt nem tudom használni a Freecom donglemat. Linix alatt (Ubuntu 10.10) pedig a Kaffeine m2t-ben rögzít. Namost, ha felveszek egy HD-s filmet, akkor azt én nem szeretném átkódolni, mivel ki tudom küldeni a TV-mre. Jó az nekem úgy m2t-s alakban, csak le szeretném szélezni, ki szeretném vágni a hirdetéseket Vagyis SPLIT-telni szeretném, nem igazán vágni, nem átkódolni.
Én ezt a ts cuttert használom, meg a tsdoctort (...)
Tehát nálam nem az mpeg4-es fáljok valódi vágásáról van szó, hanem a HD-s mpeg4-es transzport-szteamok splitteléséről. (Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.) Ehhez keresek akát linux, akát w7 alá valóban működő megoldást.
Egyébként a linux alatt az avidemux szépen vágná az mkv-ba átfordított (nem átkódolt) anyagot. Ehhez jó segítséget ad a terminálban futtatható Mediainfo, ami megmutatja a hang-elcsúszást ms-ben. (Ilyet sem találtam W7 alá eddig.) Most jönne az átfordítás mkv-ba, de HD-s anyaghoz valóban jól működő átfordítót linuxban sem találtam eddig.
Szóval nekem mostmár mindegy lenne, hogy W7, vagy Ubuntu, csak működjön rendesen. Tudtok valóban működő, kipróbált megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest