- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
vtechun #9771 üzenetére
Pcsclite csomagot kell feltenni, hogy a pcsc kártyaolvasót kezelje. Ezen felül magának a kártyaolvasónak is kellhet driver, a gyártó oldalán szét kell nézni. Valamilyen Gem twin kártyaolvasó ahogy nézem [link]
Egyébként ez egy közönséges kártyaolvasó, nincs benne semmi extra, ha van már valamilyen neked (pl otp netbankhoz kapott omnikey), akkor az is jó lehet. Magam részéről ezt szoktam javasolni, mert egy kipróbált és olcsóbb olvasó: [link]
Linux alá a newcs 1.67rc1 kártyakezelő programot tudom javasolni, a tvheadend erre kapcsolódik rá. Persze a tunert fel kell ismerje a linux, vagy ha véletlen magától nem megy, akkor frissebb v4l telepítés kell [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest