- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #8910 üzenetére
Jól értem, hogy ilyen esetekben gyakorlatilag arra hagyatkozunk, hogy majd úgy is az erősebb földpotenciál felé megy a villámcsapás?
Egy ilyen ezek szerint nem is ér sokat?
Illetve még azon gondolkoztam, hogy ugye mivel az árbóc vége magasabb, mint az antenna, ezért nem konkrétan az antennába csapna bele, hanem az árbócba. Így viszont egy kis logikát látok abban, hogy mégis magára a villámhárítóra is lehetne szerelni az antennát, hiszen az áram nagy részét ebben az esetben levezetné maga a villámhárító, nem? Vagy ez hülyeség?
Na, jó, gondolom hülye vagyok, hogy csak elmélkedem, megpróbálok inkább utánaolvasni. De ha valaki tud valami jó linket a témával kapcsolatban, az jól jönne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest