- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajVarazó
csendes tag
válasz
csendes #7950 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Szobaantenna van (DVB-T-s), közvetenül megy a készülékbe, majd a TV-be. Mivel az analóg adás továbbra is tökéletes minőség, így gondolom digitálisan is jónak kéne lennie. Mindenesetre a vezetékeket cseréltem, változás nincs. Antennát is próbáltam áthelyezni, de csak rosszabb máshol a minőség.
Kihúzás, teljes resetelés nem okozott változást.
Gondolom a hiba biztos megállapítására kéne egy másik készülék, vagy egy másik antenna, dehát ez teljesen esélytelen.
Csak azt nem értem, hogyha az USB-s próbáig minden rendben volt, utána miért tünt el örökre a jel... Mégha a kezdetektől gyenge lett volna a jel, akkor érteném, hogy kevés, de így... Pedig 1 órán keresztül tökéletes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest