Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nekem ilyesmim van: [link] Nem egy drága cucc, és ha elég geek vagy a szobában is felteheted a falra
Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC Ultra 7 265K // RTX 5070 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet.
wassermann