Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
upszilon #7321 üzenetére
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik.
Ez persze igények kérdése, egy ingyenes videószerkesztőtől szerintem nem rossz, konvertálások után. Itt van néhány ötlet arról, hogy például mencoder-es átkódolásnál hogyan lehet megszüntetni a csúszást (és miért vannak a csúszások): [link]. Nekem működik a Kino is egyébként, és a LiVES is, de mind a kettő konvertál.
Amit találtam Linux-ra: ProjectX [link] elvileg egy TS editor, nekem nem tudta kezelni a felvett TS-t, még a demux se nagyon ment, talán túl sok a hiba.
Linux-ra, Mac-re és Windows-ra is: tsMuxeR [link], illetve ennek a grafikus felülete, erről sokat írtak a témában [link] . Lehet vele vágni, összefűzni is, de nálam az AAC hangot nem kezeli (pedig elvileg tudja), ezért csak m1, m2, DunaTV, Autonómia vágható vele. Az m2t állományt nálam át kellett nevezni ts-re ahhoz, hogy megnyissa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest