- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
upszilon #7321 üzenetére
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik.
Ez persze igények kérdése, egy ingyenes videószerkesztőtől szerintem nem rossz, konvertálások után. Itt van néhány ötlet arról, hogy például mencoder-es átkódolásnál hogyan lehet megszüntetni a csúszást (és miért vannak a csúszások): [link]. Nekem működik a Kino is egyébként, és a LiVES is, de mind a kettő konvertál.
Amit találtam Linux-ra: ProjectX [link] elvileg egy TS editor, nekem nem tudta kezelni a felvett TS-t, még a demux se nagyon ment, talán túl sok a hiba.
Linux-ra, Mac-re és Windows-ra is: tsMuxeR [link], illetve ennek a grafikus felülete, erről sokat írtak a témában [link] . Lehet vele vágni, összefűzni is, de nálam az AAC hangot nem kezeli (pedig elvileg tudja), ezért csak m1, m2, DunaTV, Autonómia vágható vele. Az m2t állományt nálam át kellett nevezni ts-re ahhoz, hogy megnyissa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest