- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
upszilon #7321 üzenetére
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik.
Ez persze igények kérdése, egy ingyenes videószerkesztőtől szerintem nem rossz, konvertálások után. Itt van néhány ötlet arról, hogy például mencoder-es átkódolásnál hogyan lehet megszüntetni a csúszást (és miért vannak a csúszások): [link]. Nekem működik a Kino is egyébként, és a LiVES is, de mind a kettő konvertál.
Amit találtam Linux-ra: ProjectX [link] elvileg egy TS editor, nekem nem tudta kezelni a felvett TS-t, még a demux se nagyon ment, talán túl sok a hiba.
Linux-ra, Mac-re és Windows-ra is: tsMuxeR [link], illetve ennek a grafikus felülete, erről sokat írtak a témában [link] . Lehet vele vágni, összefűzni is, de nálam az AAC hangot nem kezeli (pedig elvileg tudja), ezért csak m1, m2, DunaTV, Autonómia vágható vele. Az m2t állományt nálam át kellett nevezni ts-re ahhoz, hogy megnyissa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest