Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik. Ezt egy szinkronizált filmnél nem lehet meghallani. De egy magyar filmnél igen. A szájszinkron 400 ms-nál eléggé jól látható-hallható tud lenni. Szóval erre rá kellene kalkulálni. Az Ubiban az Avidemux ad ilyen korrigálási lehetőséget. A Mediainfo (terminál-ablakos változata) pedig szépen ki is írja. Tehát ez így rendben is van. Mármint a nem-HD-s anyagoknál. Nincsen kockásodás a vágási pontoknál sem. Tehát az Avidemux nekem jó lenne, ha működne HD-s m2t-vel. De nem működik. Illetve durván elcsúszik a hang. Másfél órás anyagnál kb fél órát zsugorodik valamiért. Szóval most itt tartok linuxban.
W7 64 biten meg még itt sem. Egyszerűen nincsen driver a Freecom donglémhoz, nincsen olyan mediainfo ami kiírná a hangcsúszás értékét, és még odáig sem jutottam el, hogy a Virtuadub be tudná olvasni a vágandó mp4-es fáljt. Próbáltam felrakni a K-lite 64bites változatát, de hiába futtattam rendszergazda módban az installt, nem látja a rendszer az új kodekeket. Fogalmam sincsen hogyan kellene engedélyezni a működésüket. Szóval W7 64 bit alatt semmit sem tudok kezdeni.
Tudnátok segíteni?
(#7320) nfsu17: OK, értem, szóval neked sem sikerül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest