Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Ja, ha gondolkodok, én sem vagyok sík hülye.
Mindenesetre egyetlen magyar adót sem hozott be nekem (ezért voltam eddig analógon, és ezért hittem azt, hogy vmi nem stimmel az antenna vételével.. Most nagyjából Rohonc irányába fordítottam, az előbb kis érzékenységgel hozott: ORF1, ORF2 st, ATV, ORF2B. Megnézni még nem tudom őket, mert nagy érzékenységre állítottam a keresőt, és 482MHz-en áll kb. 5 perce.És hova tegyem azokat kártyákat?

Ja, a Tesco-s antennám típusa: ANT100
Erősítés: VHF 20dB
Erősítés: UHF 32dB
Erősítés szabályozása: 0-32dB, tápfesz. 220V/12VBaxi, most nézem, osztrákba fordítva, és az országot is Ausztriára állítva, bejöttek még ezek: RTL Klub, TV2, M1HD M2HD, ATV (osztrák), HírTV, EuroNews teszt (En, Fra, ger), Duna TV HD (akad, fagy), Autonomia, Cool (nincs), Film+ (nincs), Sportklub nincs), National Geog. (nincs), Disney (nincs), AXN (nincs), FEM3 (nincs), Private Spice (nincs). Gondolom a nem foghatók a kódoltak. A sok séárga kérdőjel, ami néha megjelenik a kép közepén, az micsoda?
Magyar adó felé fordítva, magyar területre állítva miért nem voltak? Én meg itt analogizálok bő 1 éve a digi kártyámmal, és várok egy jó digi antennára.

Na, hardveres gyorsításra kapcsolva a PVR2-t lefagyott az egész, kezdhetem elölről a keresgélést.
Most Magyarországra és magyar adó felé lett Puls4, 3Sat, ORF Sport+, ServusTV eddig. Ki érti ezt? 
Tegyek be +1 antennát osztrákba fordítva, és akkor egyszerre lesz minden jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre egyetlen magyar adót sem hozott be nekem (ezért voltam eddig analógon, és ezért hittem azt, hogy vmi nem stimmel az antenna vételével.. Most nagyjából Rohonc irányába fordítottam, az előbb kis érzékenységgel hozott: ORF1, ORF2 st, ATV, ORF2B. Megnézni még nem tudom őket, mert nagy érzékenységre állítottam a keresőt, és 482MHz-en áll kb. 5 perce.