- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
premete #6306 üzenetére
ezért jó nekem:
az adó és köztem egy völgyecske van.
pont annyi, hogy az újpesti házaknak 80-100 m-rel magasabbnak kellene lenniük, hogy árnyékoljanak.
és az út, ami mellett lakom, 1-2°-os pontossággal a Széchenyi hehyre mutat.
csak a két oldalán ne lenne fasor, és látnám az adót is. az út végéről belenézve szépen látszanak este a fényeikb feles erősítésnél már stabil a jel, nem változik az erősítés hatására a jelszint.
VISZONT ha kinyitom az ablakot, és az erkélyajtót, akkor igen.
(az ablak is arra néz, csak ugye ott a szomszéd fedettlen 3 szintes társasháza, de az ablak alatt is ugye ott a lapradiátor. és az antenna csak 40 cm magasan van a talajtól...ergó nesze neked ideális tájokás. DE van jel. csak ne állj olyan helyekre elé, amit nem szeret, ne teregesd elé a nedves ruhákat, ne telefonálj mobillal, stb és ezek az én igazi nyűgeim.)ha kirakom a fal síkján kívülre, legyen az logper vagy yagi, ellát a mi házunk mellett, és a szomszéd is 5-10 cm-rel a számomra ideális irányba tolta el az épületét.
az igazi kérdés az, hogy egy 2500Ftos logperrel vélhetően lesz-e elegendő jelem, vagy kár kicsinyeskedni, vegyem meg a yagit 6400Ft-ért?
beruházni viszont addig nem akarok, míg ki nem derül, mit is takar az új szonszéd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest