Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Hunter2
üzenetére
Ez a revízió egy idő után megadja magát, és kampó, el lehet dobni, valószínű akitől vetted, az is rájött erre, csak eldobás helyett inkább keresett egy "madarat"... Szerintem vidd vissza amíg még megtalálod az embert.
Itt látható a 26-os és a 2.3-as, de vagy 3-4 éve én már boltban is a 2.8-ast vettem, ebből a mai napig ez az utolsó revízió, utána meg már itt a HD-s verzió is, ez nekem lassan 2 éve van meg. A sima újonnan 9K krül van, természetesen fullos távirányítóval, meg mindennel.
A 2.3-asnál az elégtelen hűtés miatt a tuner alatti kis tekercs szokott szétégni, ezért nem tud rendesen fejtápot adni (se a fej nem működik jól, se a polárváltás) és ez okozza a problémát. Kérdés, ingyen kaptad-e, mert annyit megért,
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann