Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Köszönöm a segítséget. Végigpróbálgattam a dolgokat, de sajnos a probléma fennáll. Lementettem az m1 hd adásának ts-ét a dvbviewerben.
[link]
Itt ti is láthatjátok, hogy néha beakad, vagy kockázik. (Véletlen pont a mindigtv-s figura kockásodott be)
Egy apróságra még rájöttem. A DVBViewernél a mainconcept h264 codecnél van a quality beállítás, ami alapértelmezetten "obey quality messages"... ha ez erre van állítva akkor folyamatosan nagyon akad, szakaszosan játszik
ha átkapcsolom "skip none"-ra akkor folyamatos, és ugyanazt az eredményt kapom mint ha a lementett ts-t játszanám le valamivelPS: Amúgy most ha nagyon figyelek a tvn is észreveszek néha kockázásokat, de sokkal ritkábbnak és kevésbé szembetűnőnek tűnnek. Azthiszem az antenna aljzatot is megprobálom kicsit rendberakni, mert tákoltam rajta és lehet zajosít vagy reflexió bezavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest