Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Hát igen, ebben igazad van, hogy abban kellene menteni-e
De jelenleg sajna ez az egyetlen alkalmazás amivel a tunerem normálisan müködik, és nem lép ki szabálytalan művelettel stb...
Sajna a kártyám gyártójának a progija egy kalap szar.
Lassan reagál mindenre, és sokszor elveszti a kapcsolatot a tunerrel, ami hát valjuk be nem egy jó dolog.
Azért kérdeztelek mert az oldaladon, van cikk a MCE vel kapcsolatban is.Azt egyébként nem értem, hogy a Microsoftnak miért kell mindig külön uatakat járni.
De hogy én is le tudjak esetlegesen térni eme útről.Ha tudsz mondj nekem még tuner kezelő progikat, amik tudják a kártya HW en encodereit használni.
Lehet akár HTPC frontend is.
MCE távlővő használata előny ugyan, de nem lényeg, mert asztali gépen egérrel kezelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VESZEK Azonnal Készpénzben Playstation 5 - PS5 (ps4 , xbox, Switch is), Kontrollert, játékot
- Pixel 7 pro
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann