Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
zhagyma #4219 üzenetére
Szia Zhagyma!
A netboard.hu/sat -on és is tag vagyok, ott is láttam már a neved. UHU alá én adaptáltam a VDR -t, a "skystar2 linuxszal" topicban taglaltam a folyamatát.
Azért nem ez a legrosszabb vételi hely Budapesten, mert lenn a Bécsi úton itt Üröm fele , meg szemben a Csúcshegy északkelet oldalában is biztosan rosszabb, mint nálam. Én a völgy felett mintegy 50 m-es magasságban lakom. A Kevélyek csoportjáról rálátni szép időben a Széchenyi hegyre, tőlem meg a Kevélyekre.
Ha eláll a hó és megenyhül..
Megpróbálom majd a Nagykevélyre forgatni az antennát, hátha a reflektált hullámok vételével eredményt tudok elérni, de ahhoz át kell vinni az antennát a ház túloldalára, vagy magasabb árbócra kell szerelni. Elég nagy az előre-hátra viszonya ennek a TRIAX -nak, szerintem nem reménytelen a helyzet teljesen.A másik ötletem, hogy kölcsönkérek egy működő USB tunert, hátha az USB busz kevésbé zabálja el a tuner jelét, mint a PCI busz. Csak kéne adat a különféle USB tunerek érzékenységéről.
A Leadtek Dongle Gold -ra gondoltam, mert az ráadásul teljesen linux kompatibilis is, ára sem húzós.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest